Aktywne Wpisy

KiroNiro +361
Nie dość że chłop z--------a przy budowie ICH domu to godzi się na robienie z siebie beciaka w internecie xd Już nie wspomnę o komentarzach innych Grażyn które się chwalą jak to ich chłopy nie z----------ą przy budowie a one są "hehe kierowniczkami". Natura
źródło: 1000017783
Pobierz
cocojambo210 +84
Zero. W końcu zero. Koniec redukcji.
Zacząłem w marcu z wagą 86 kg (niestety nie mam z tego okresu żadnego zdjęcia do porównania). Dzisiaj na wadze 72.5 i powiem tak - obecnie jestem mega zadowolony z tego, jak wyglądam.
Uczucie, kiedy pierwszy raz zobaczyłem żyły na bicepsie, barkach czy brzuchu, jest absolutnie nie do p--------a. Czuję się dużo lepiej kondycyjnie, siła mocno poszła do przodu, a do tego mam dużo większą pewność siebie.
Jedyny
Zacząłem w marcu z wagą 86 kg (niestety nie mam z tego okresu żadnego zdjęcia do porównania). Dzisiaj na wadze 72.5 i powiem tak - obecnie jestem mega zadowolony z tego, jak wyglądam.
Uczucie, kiedy pierwszy raz zobaczyłem żyły na bicepsie, barkach czy brzuchu, jest absolutnie nie do p--------a. Czuję się dużo lepiej kondycyjnie, siła mocno poszła do przodu, a do tego mam dużo większą pewność siebie.
Jedyny
źródło: 8503
Pobierz

Czy na każde pytanie możemy odpowiedzieć tak lub nie?