Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
źródło: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD

Co mieli w głowie ludzie, którzy postanowili wydać 6k na garnek z wyświetlaczem?
Jeszcze ten model sprzedaży - domokrążcy zachowujący się jakby byli co najmniej nawiedzeni, jak sekta MLM xD
Śmiejecie się ze starszych ludzi, że kupują na pokazach patelnie za 5k a sami kupujecie gar z wifi za 6k XD
Beka z was.
#thermomix #gotujzwykopem #bekazpodludzi #frajerzyzmlm
źródło: temp_file863805261094221356
PobierzPowiem tak: przydaje się głównie do wyrabiania ciasta (np. na chleb), dżemów i potraw które trzeba mieszać aby się nie przypaliły. Ma trochę funkcji ale każdy używa to do czego mu najlepiej pasuje - niektórzy pewnie chętniej korzystają np. z sous vide
@NaczelnyWoody przecież to jest MLM
Weź sobie wypożycz może theromixa, albo zaproś sprzedawcę na prezentacje - imo fajny gadżet, masa przepisów, szybko, smacznie, coś innego i ciekawego, a sam sprzęt wykonany naprawdę dobrze i z pomysłem na każdy element.
Nie masz hajsu
W pracy współpracowałem z dwoma uznanymi szefami kuchni którzy potem przeszli do przemysłu jako goście od wymyślania nowych dań. Oboje chcieli mieć na wyposażeniu kuchni eksperymentalnej thermomix
@NaczelnyWoody: najlepsza to taka, że co tydzień ktoś zadaje w sumie to samo pytanie i jednocześnie sra się, że ktoś ma i chce tyle wydać ;)
dla mnie złoto ale jestem zbyt leniwy nawet na to, wolę zamawiać
no i wywołuje niesamowity ból d--y u niektórych, podobnie jak burger drwala, więc jest warty każdych pieniędzy
Model sprzedaży mają strasznie tragiczny. Jak człowiek chce kupić to nie może sobie zamówić, tylko jakiegoś debila bo będzie p-------ł od rzeczy.
@NaczelnyWoody: Nie wiem, ale polecam się zająć swoim życiem zamiast zesrać się na miętwo bo ktoś sobie garnek z androidem w modelu subskrypcyjnym kupił.