Aktywne Wpisy

Wolicie samotność czy związek?
źródło: temp_file891416692425439715
Pobierz
Od kilku dni różowa mnie tak w-----a, że zastanawiam się nad rozstaniem (wczoraj już byłem niemal zdecydowany by to zrobić) a ja za 2 godziny jadę z nią do mojej mamy i ojczyma na weekend na Podhale. Jadę chyba tylko ze względu na nich i dla siebie by odpocząć od wszystkiego (jej nie liczę). Coś czuję, że po dzisiejszym dniu będę znów singlem. Brawo ja ( ͡° ͜ʖ ͡°

Co mieli w głowie ludzie, którzy postanowili wydać 6k na garnek z wyświetlaczem?
Jeszcze ten model sprzedaży - domokrążcy zachowujący się jakby byli co najmniej nawiedzeni, jak sekta MLM xD
Śmiejecie się ze starszych ludzi, że kupują na pokazach patelnie za 5k a sami kupujecie gar z wifi za 6k XD
Beka z was.
#thermomix #gotujzwykopem #bekazpodludzi #frajerzyzmlm
Możesz se kupić mi banda, zegarek za 100, 1k i 100k i z reguły najbardziej zaawansowany będzie mi band ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wszyscy zarabiają 4k netto i ta sama grupa ludzi nie kupi większości rzeczy do kuchni za 6k - bo nie są biedni. Z fartem
@DamianLuna: Na pewno się da, różowa zamawiała to zwyczajnie paczka przyszła, żadnych prezentacji, żaden znajomi do tego nie przykładał ręki
@wojnr: I co myślisz, że taki zwykły użytkownik thermomixa chwali się tym na lewo i prawo albo zapraszając kogoś do domu prowadzi ich do kuchni aby pokazać gadżet kuchenny? przecież to rzecz którą ma każdy praktycznie jak samochód czy rower, są inne rzeczy którymi można poszpanować ale thermomixem? xD jeszcze jakby te 6tys zł coś znaczyło xD chyba tylko wykopków programistów 15k
A co myślisz, że nie? Jakbym dostał dyche za każdym razem kiedy o tym słyszę to miałbym już co najmniej wille z basenem. Jeszcze ten MLMowy model
KA służy mi do wyrabiania ciasta, ubijania białek, kremów. TM do miksowania, codziennego gotowania.
Wybrałam TM zamiast lidlomixa i innych zamienników z uwagi na lepszy wygląd, mniejsze gabaryty i listę przepisów.
Jak dla
źródło: 1000012197
Pobierz