Wpis z mikrobloga

#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wyrówynwanie szans. W pierwszym przypadku ręką zagrywał m----n. W Stanach też mają takie coś na poziomie państwowym tzw. Affirmative Action
  • Odpowiedz
@stam: na każdym orliku na świecie byłaby ręka i karny za takie zagranie ręką w polu karnym :))

A ludzie pisali, że Marciniak był c------m sędzią w półfinale LM Inter - Barca, oglądając dzisiejszy mecz to niebo a ziemia :D
  • Odpowiedz
@stam: Napiszę więcej. Dokładnie taka sama sytuacja jak z Lopezem była przy 1 golu Interu kiedy Michitarian zgarnął piłkę ręką. Nawet nie było to sprawdzane na Varze
  • Odpowiedz
Jak działa ten cały VAR? Ktoś odbija piłkę ręką, akcja idzie dalej, mijają sekundy, kolejne podania, pada bramka. I nagle sędzia wraca do sytuacji która miała miejsce xx sekund temu, xx podań temu. To ci przy monitorkach nie mogą głównemu od razu powiedzieć że coś było nie tak? Tak było chyba przy którejś akcji Barcelony. To jak ci przy monitorkach nie potrafią tego ogarnąć to może trzeba zwiększyć liczbę ludzi śledzących te
  • Odpowiedz