Aktywne Wpisy

Plotkova99 +15
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.

źródło: temp_file86157051486415263
Pobierz@Linnior88: a moze on tez prawilny katolik ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oki podam na pv
a ty kim k---a jesteś? obrońcą spermiarstwa? ciekawe jakby ktoś do twojej matki albo siostry z-----ł takim tekstem.
oczywiście to co on pisał to na 90% był jakiś żart, ironia, przynajmniej taką mam nadzieję
@bmbmbm może przesadziłem z tym stwierdzeniem, ale serio czuję żenadę jak widzę jakie obrzydliwe rzeczy potrafią wyczyniać niektóre jednostki by tylko zdobyć odrobinę uwagi jakiejś tzipy. najpierw coś takiego,
źródło: comment_iKAb7Tviw4kSOVsenwhZ9UetakAK43TU
Pobierz@wiszal mam już drugiego chętnego dla cb
źródło: temp_file3527475772333061931
Pobierzźródło: whats-going-on-here-malik-payne
PobierzNje
Molestujo gryzonia niewinnego
@Linnior88: Myszak to ma zawsze pod górę( ͡° ʖ̯ ͡°)