Aktywne Wpisy

splinter96 +390
źródło: 1000031761
Pobierz
miklach25 +194
Jak Ci się nie podoba wyj*bany w kosmos cennik (który powstał dzięki rozwaleniu i wydrenowaniu NFZ oraz limitowaniu podaży lekarzy przez kolegów po fachu doktorka) to możesz iść gdzie indziej albo na ten NFZ, robaku xD
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
źródło: image
Pobierz

A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
To trzymaj dym ze swojego papierosa na swoim balkonie. Ludzie chcą korzystać ze świeżego powietrza
NO ALE NIE MAM Z KIM ZOSTAWIĆ PSA NA 10H DZIENNIE
A nie dało się tego przewidzieć przed wzięciem psa?
żyjemy w społeczeńswie
dzięki temu mamy na drogach wyścig zbrojeń samochód musi być teraz ogromny musi być bezpiecznym czołgiem ja muszę siedzieć najwyżej w moim 2.5 tonowym suvie (a potem się zablokować na parkingu)
Komentarz usunięty przez moderatora
W rzeczywistości oczywiście większość pochodzi z chłopstwa i pomimo upływu pokoleń nie była w stanie przywyknąć do życia pomiędzy innymi ludźmi. Na dodatek zachowali w sobie typową dla chłopstwa
@vieniasn: suvy są passe. Teraz Dodge Ram to takie minimum do miasta xD
@Qurvinox nigdy nie płacze na wykopie bo uwazam to za strate czasu, ale matko bosko ten wpis… wypisałeś 3 najbardziej wkurzające rzeczy w spoleczenstwie jakie istnieja (╥﹏╥) j----y ludzki egoizm
@Qurvinox: No a mi się nie podoba jak:
- Pary się całują publicznie
- Sąsiad robi szczawiową i zalatuje mi
@Qurvinox: tak. To mój balkon, i jak chcę sobie zapalić to nic ci do tego. Wspólne to są winda i klatka schodowa i tam się nie pali.
@PiesLat2230: xD