Aktywne Wpisy

Porobiony420 +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +549
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

@Kolanka: A Wykopki z tagu nie chcą skorzystać z okazji i obrażają się na propozycję buca niepotrafiącego nagrać 15 minut materiału.
Koniec historii.
W 2020 na dwa lata wjechały zerowe, a w 2023 bk2%
A jeśli ktoś się wstrzymywał z zakupem przez randomowego wykopka to sam jest sobie winien XD
Co dziwnego w niskich stopach, kiedy inflacja jest bliska zera, albo wręcz podczas deflacji? Może czegoś nowego się dziś dowiem xD
@Kolanka: przecież ten farmazoniarz od wielu lat wieszczy spadki i usuwa wpisy, które nie zażarły albo w którym wytyka mu się ordynarne kłamstwa xD
A jak już łaskawie nie usunie wpisu, jak nie będziesz się z nim zgadzał to wrzuci cię na czarną żebyś nie psuł narracji.
Nie ma
Na temat wad i zalet niskich stóp procentowych nie będę z Tobą dywagował. Nie po to czytałem książki (nie tylko teorie pieniądza), żeby teraz wykopków za darmo edukować xd
Styczeń 2004: Mick twierdzi, że ceny mieszkań będą już tylko spadać. Przecież nikt nie zapłaci 2.7k za metr. To nie jest tyle warte.
Listopad 2024: Mick miał rację, jest szansa że nie będzie dopłat i nastąpi potężny spadek cen o 5% bo ludzie nie chcą płacić aktualnych 15k za metr.
Komentarz usunięty przez autora