Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD

@Kolanka: A Wykopki z tagu nie chcą skorzystać z okazji i obrażają się na propozycję buca niepotrafiącego nagrać 15 minut materiału.
Koniec historii.
  • Odpowiedz
@malinq: tani kredyt trwał ile? Jakiś rok? A on gada bzdury od 10. Z jednej strony był śmieszny, z drugiej ludzie serio mogli się wstrzymywać z zakupem po jego i podobnych pseudo analizach. Ja na szczęście się zorientowałem, że ten koleś jest trolem/kretynem i kupiłem mieszkanie jeszcze na długo przed covidem. I wtedy gdy kupowałem za niecałe 6 tys/metr w Krakowie w 2018 już pisal, że to szczyt bańki a
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski rok? Niskie stopy to mieliśmy już od 2015, bo PiS objął władzę w trakcje deflacji.

W 2020 na dwa lata wjechały zerowe, a w 2023 bk2%

A jeśli ktoś się wstrzymywał z zakupem przez randomowego wykopka to sam jest sobie winien XD
  • Odpowiedz
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie

@Kolanka: przecież ten farmazoniarz od wielu lat wieszczy spadki i usuwa wpisy, które nie zażarły albo w którym wytyka mu się ordynarne kłamstwa xD
A jak już łaskawie nie usunie wpisu, jak nie będziesz się z nim zgadzał to wrzuci cię na czarną żebyś nie psuł narracji.

Nie ma
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski a gdzie napisałem, że to coś dziwnego? Napisałeś że tani kredyt mieliśmy rok, to Ci udowodniłem, że więcej.

Na temat wad i zalet niskich stóp procentowych nie będę z Tobą dywagował. Nie po to czytałem książki (nie tylko teorie pieniądza), żeby teraz wykopków za darmo edukować xd
  • Odpowiedz
@Kolanka:
Styczeń 2004: Mick twierdzi, że ceny mieszkań będą już tylko spadać. Przecież nikt nie zapłaci 2.7k za metr. To nie jest tyle warte.
Listopad 2024: Mick miał rację, jest szansa że nie będzie dopłat i nastąpi potężny spadek cen o 5% bo ludzie nie chcą płacić aktualnych 15k za metr.
  • Odpowiedz