Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +40

JamesJoyce +59
#naukaprogramowania #programowanie #programista15k #it #pracait #nauka #chatgpt #analizadanych #dataengineering
Hej,
w nawiązaniu do postu https://wykop.pl/wpis/79482415/naukaprogramowania-programowanie-programista15k-sz
Wklejam moje przemyślenia i porady. Wyszło tego ok. 12 stron. Jeśli ktoś chciałby doc/pdf proszę o kontakt. Jako wstęp dodałem realny wstęp, który kończy się jakoś po GPT2 czy 3. "Nowe AI " wymaga osobnego dokumentu. Dodałem porady dot. wejścia w ai,
Hej,
w nawiązaniu do postu https://wykop.pl/wpis/79482415/naukaprogramowania-programowanie-programista15k-sz
Wklejam moje przemyślenia i porady. Wyszło tego ok. 12 stron. Jeśli ktoś chciałby doc/pdf proszę o kontakt. Jako wstęp dodałem realny wstęp, który kończy się jakoś po GPT2 czy 3. "Nowe AI " wymaga osobnego dokumentu. Dodałem porady dot. wejścia w ai,

źródło: 111124dailystormermeme39
Pobierz@WielkiNos: Śpisz w butach? Fujka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak laska codziennie musi chodzić w szpilkach, spódniczce i świecić dekoltem to jest jeden wielki Red flag no chyba, że jakiś ons
@neib1: zobacz jakąkolwiek porządną gale by zobaczyć ze raczej kobiety do sukni wieczorowej ubierają szpilki. To tak jak byś powiedział ze garnitur nie ma stylu bo twoje ziomeczki biegają w trampkach i super wyglądają.
@lycaon_pictus nie no do spania zdejmuję.
@lycaon_pictus nastepny mozgowiec, khhh sa jakies badania na ten temat? Na wszystko badania, przepisy xD
Nie mozna srac do paczkomatu? A sa jakies opracowania do poczytania na ten temat?
A co złego jest w tym, że żądam danych? Skaczesz ze skrajności w skrajność - do srania do automatu nie musisz znać konkretnego przepisu prawa, żeby wiedzieć, że dewastowanie własności prywatnej jest karalne, a zarzut wobec szpilek, że
@Myszka_: się ktoś obruszył za wytknięcie bycia debilem z niedużej miejscowości XD szpilki to nie synonim kobiecości i elegancji, szpilki to szpilki, skrajnie niepraktycznie i niewygodne obuwie. na szczęście komuna minęła i kobiety się mogą ubrać elegancko i kobieco nie zakładając szpilek :D kiedyś do ciebie to również dotrze :)