Wpis z mikrobloga

@Myszka_: masz całkowitą rację, moja dziewczyna aktualnie chyba ma tylko jedne płaskie buty na silownie, reszta to same wysokie obcasy i uwielbiam to ()
  • Odpowiedz
@Majkel2008: @subiel co z wami nie tak? Mieszkam w najbliższej okolicy warszawy xD dlaczego jesteście tacy agresywni, przez to, że uważam szpilki za kobiece? xD cyrk na kółkach. A ty drugi supeł nie ucz mnie jak być kobietą, śmieszny chłopku
  • Odpowiedz
okolicy warszawy

@Myszka_: to dużo wyjaśnia :) ty jesteś agresywna dzieląc świat na szpilki i rozdeptane najeczki :) pomiedzy tymi dwiema opcjami jest butow od z-------a
  • Odpowiedz
@subiel: masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem. Takiemu to trzeb tłumaczyć wszystko pięć razy: napisałam, że szpilki są kobiece i że każda kobieta powinna potrafić w nich chodzić, bo są uroczystości i okazję w życiu, że trzeba ubrać się jak kobieta. Sama noszę najeczki na codzień, ale ubrać się uroczyście lub elegancko potrafię i chodzić w szpilkach też potrafię. Jak będziesz brał ślub to twoja piękna przyszła żonka odpieprzy
  • Odpowiedz
@niewiadomocowscenariuszujest: Każdej dziewczynie mówię że nie lubię szpilek, wolę jak chodzi w sneakersach i wgl adidasy + sukienka = TOP. No i że dla nich szpilki są strasznie niewygodne przecież. Każda, DOSŁOWNIE KAŻDA na to odpowiada - ALE MY TO PRZECIEŻ DLA WAS ROBIMY. I ch i chodzi dalej w szpilkach.
  • Odpowiedz