Wpis z mikrobloga

Właśnie nigdy nie rozumiałem czemu kobiety to robią. Mają kompleks niższości? Czemu użytkownicy tagu przegryw w takim razie nie używają takich butów ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Czemu użytkownicy tagu przegryw w takim razie nie używają takich butów ¯\(ツ)/¯

@markhausen: co jak co, ale wielu mężczyzn używa(ło) butów z wysoką podeszwą lub na obcasie i wcale nie mówię tutaj o tych zniewieściałych
  • Odpowiedz
Właśnie nigdy nie rozumiałem czemu kobiety to robią. Mają kompleks niższości?

@markhausen: to nie chodzi o wzrost, tylko wygląd sylwetki, nóg i sposób poruszania się w szpilkach. A tobie podoba się kobieta w szpilkach czy masz wyj@Bane i lubisz julczyska w najeczkach? xD
  • Odpowiedz
@Myszka_ oczywiście, że w najeczkach. Szpilki to patologia (dosłownie, bo prowadzi do patologii układu kostnego) i będzie kiedyś traktowana na równi z łamaniem stóp w Chinach w czasach słusznie minionych.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: z babami chyba największym problemem jest młodość - a właściwie jej utrata. Facet często z wiekiem staje się bardziej atrakcyjny, czego nigdy się nie da powiedzieć o kobietach. Dochodzą do 30 (a niektóre do 20) i jest spadek atrakcyjności (u jednych szybszy, u drugich wolniejszy), który próbują kompensować makijażami, ubraniami i innymi oszustwami.
  • Odpowiedz
nikt nic nie musi. to tylko twoje zdanie, a nie uniwersalna zasada

@neib1: to twoje zdanie, a ja napisałam, że każda kobieta powinna, a nie, że musi. Wyobraź sobie, że w życiu większości kobiet są takie chwile, że wypada ubrać się kobieco, do tego przydałyby się szpilki i umiejętność poruszania się w nich. Jakieś szkaradne feministki i lesby mogą chodzić całe życie w rozdeptanych najeczkach, bo przecież one muszą być
  • Odpowiedz
Po co się męczyć z szpilkami.

@Pompejusz: u mnie w pracy była kobieta, która codziennie chodziła w szpilkach. Taki miała styl ubierania się. Nikt ja do tego nie zmuszał, nie męczyła się i wyglądała super
  • Odpowiedz
@Myszka_ chciałbym cię postawić koło mojej dziewczyny i koleżanek, które mają wywalone na szpilki - porównując przy tym styl i klasę, żebyś mogła na głos powtórzyć te mądrości o odpychających lesbach i feministkach xd
Nie wiem czy lekcje stylu brałaś od karyn z wypizdowa, ale jest mnóstwo eleganckich strojów bez szpilek. Są też kreacje ze szpilami, które zupełnie nie są eleganckie i są popularne wśród np. prostytutek przy trasie.
Szpilki to
  • Odpowiedz
A tobie podoba się kobieta w szpilkach czy masz wyj@Bane i lubisz julczyska w najeczkach? xD

@Myszka_: Ja wolę "julczyska w najeczkach", bo są swobodne w zachowaniu. To jest atrakcyjniejsze niż zmuszanie się butami do napinania pośladków i narzekanie potem, że nogi bolą.
  • Odpowiedz