Wpis z mikrobloga

@jazdaniebieski2023: mówiłem i to nie raz, że słup to typowy cwaniak oraz zwykły oszust i manipulator. Poznałem go osobiście i odrazu miałem negatywne zdanie na jego temat. Nie był na żywo tym, za kogo się podawał przed kamerą.

Zresztą jak połączyć ie wszystkie kropki do siebie ze wszystkich jego wywiadów i wypowiedzi, zauważyć duże nieścisłości.

Padre tutaj mówi prawdę. Mimo, iż Budde poznałem jeszcze w 2019 roku, to niestety już
lechiffre777 - @jazdaniebieski2023: mówiłem i to nie raz, że słup to typowy cwaniak o...
  • Odpowiedz
Co najlepsze jest wzmianka również o nie jakim Damianie S. z Krakowa któremu postawiono zarzuty jeżeli chodzi o szantaż, wraz z tym Arturem T.

Tak się składa, że "wspólnik" słupa od detalingu czy kosmetyków, również jest Damian S. Zbieżność imion i pierwszych liter nazwiska, czy to ta sama osoba?

@lechiffre_777: Ale on nie jest z Krakowa, więc to się wyklucza. Ale wracając do tego co piszesz, albo czegoś nie rozumiem bo
  • Odpowiedz
@danoneek: Mi tu nie pasuje tylko jedna kwestia. Dlaczego ten Artur nie ujawnił informacji na Budde normalnie, tylko jeździł aby wyłudzić pieniądze. To jest podejrzane. No i kim jest wspólnik z hermetycznego grona Buddy, który rzekomo go zdradził. Budda mówił o tym na wywiadzie z "duży w maluchu"
  • Odpowiedz
@danoneek: golkowice sa niedaleko Krk.
Wobec pozostałych pięciorga podejrzanych: Wiesławy G., Aleksandry M., Rafała H., Michała L., Damiana S. zastosowano środki zapobiegawcze o charakterze wolnościowym. Największe poręczenie majątkowe wynosi milion złotych.
  • Odpowiedz
  • 0
@lechiffre_777 nie wydaje mi się żeby chodziło o Damiana z se7en.
Jeśli byłby to on, to jak wytłumaczyć że dalej występował w każdym z nagrań do samego końca, łącznie z LIVE?
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: Wielki gangster internetowy bez szkoły. Co to jest za jednostka mil? Wielki milioner, który podstawowa wiedza z matematyki jest obca. Wygląda legitnie. Już wierze, że ma straty 100 mln zł rocznie.
  • Odpowiedz
@danoneek:
Być może. Ja kojarzę Jose z tej galerii figur. Notabene robiło to duże wrażenie przed covidem ta wystawa była u mnie w mieście.
Tylko po co to mówi, fanom sluppa oczow nie otworzy bo to głupi ludzie jeżdżący 30 letnim gruzem lub dzieci z podstawówki. A czytając komentarze na jego profilu nie sa one przychylne
  • Odpowiedz