Aktywne Wpisy
ciemny_kolor +43
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
T3sla +29
#jedzzwykopem #lodz #urlop #kawa
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
- nie jest to żaden koncert czy coś rozgrywkowego
- na koniec trzeba słuchać politycznego pierdzielenia
- możesz natrafić na pijane kibolstwo
- możesz natrafić na kogoś kto ci racę odpali przed nosem i musisz wdychać dym
- idziesz za banerami z hasłami odklejeńców
Tacy k---a patrioci, a byłem w sobotę na Powązkach to u Grabskiego kilka świeczek zapalonych, pod grobowcem Mościckich całe dwie (gdzie leży żona Mościckiego mająca duży wkład w działania patriotyczne i niepodległościowe). Także polecam przejść się, okazać pamięć i trochę historię powtórzyć, zamiast iść w masie która nie wiem nawet co sobą reprezentuje i co chce pokazać.
#marszniepodleglosci
Komentarz usunięty przez moderatora
No rzeczywiście znicze z soboty to dobry argument do dyskusji o marszu w święto
@KontoBezNicku: Nie trzeba.
@Tapczano no ok, wtedy chodzenie w tym marszu ma jeszcze mniej sensu.
@KontoBezNicku: nie ma pedauf