Wpis z mikrobloga

Niby nudny ten sezon, jednak mi się przyjemnie ogląda, może nie śmieję się tyle co w poprzednim sezonie, jednak jest miło. Fajnie, że Ania i Dominika przeszły dalej, u Anety miałem wrażenie, że na grillu odgrywała rolę przed innymi. Jednak wątek Marcina od początku najbardziej mi się podobał, wywalił prostytutkę szybko, potem Roksanę( choć tu mnie ciekawi czy serio ma kutasa) i wybrał fajną Anię, choć wiemy, że po prostu tvpo nie ma budżetu na wylot do czikago ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Kolega od Seby też dobry, mówi wprost, że ten już nie ma czasu i wygadał się, że kobiety od Sebastiana szybko uciekały.
#rolnikszukazony
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz Poprzedni sezon obfitował w krzywe akcje i niezbyt fajnych rolników. Fajnie, że w tym sezonie mamy normalnych rolników którzy szczerze szukają drugich połówek a nie promocji by móc później "iść na łowy".
  • Odpowiedz
@Petrinax: Może też złe recenzje mieli za poprzednią edycję to poszukali lepiej rokujących rolników;) Program do tej pory nie miał mega dymów i tego reżyser się trzyma. Wyjątek to Seweryn i Marlena, a także zawodniczka fitness, ale tam trochę jej gadkę powycinano, a u Seweryna i Marleny nie. Takiego ch i takiej q to jak na TVP mocne było. Może nawet za mocne. Choć program po 21 jest;)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 Po poprzedniej edycji na produkcję spadła bardzo duża krytyka więc może faktycznie jakoś bardziej dopracowali casting rolników :)
Zgadzam się, Rolnik w porównaniu do innych telewizyjnych programów randkowych i tak trzyma całkiem wysoki poziom :)
  • Odpowiedz
@Petrinax: Darek i jego żarty, zachowania czy Waldemar to był pokaz standardów białoruskich nie mam pana płaszcza...Chyba dopracowali faktycznie program pod tym kątem, choć przy Ślubie...formuła pozwala na wybór a i nawet na nie wybieranie, organista-ubezpieczyciel tak zrobił np. W Ślubie...niestety dochodzi do wybrania stalkera kamieniarza co jego byłe dziewczyny o nim masowo pisały, że do jednej miał zakaz zbliżania czy teraz pana z poznania, co jest mocno niestabilny emocjonalnie
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 Darek dał w programie pokaz elegancji, taktu i kultury osobistej xD
"Ślubu od pierwszego wejrzenia" nie oglądam więc ciężko mi coś na ten temat powiedzieć.
  • Odpowiedz
@Petrinax: Oby w real life Darek musiał idąc do GS-u nawet maskę zakładać, po tym co w programie robił. Musisz mi wierzyć Ślub...dużo bardziej ostry potrafi być jeśli chodzi o akcję w programie
  • Odpowiedz
choć wiemy, że po prostu tvpo nie ma budżetu na wylot do czikago ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@przegro_pisarz:

Ja to się zastanawiam czy wy tak serio z tą rewizytą w Chicago czy tylko tak sobie śmieszkujecie. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rewizyta by była w domu jej rodziców w Polsce (ona chyba pochodzi z Krakowa). A jak jej rodzice nie żyją to pewnie
  • Odpowiedz
@Petrinax to prawda taki Ślub od pierwszego wejrzenia idzie w drugich Chłopaków (i dziewczyn) do wzięcia, zwłaszcza w tej edycji z mającym ewidentne problemy psychiczne Boczkiem.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Jakby Roksana miała wcześniej parówkę i 2 jajeczka, nie na śniadanie, to pewnie ktoś to już wyśledziłby tutaj. Nie podejrzewam. Ma taki głos. Dziwny. Kobiety z wąsem też bywają. Kwestie hormonalne
  • Odpowiedz