Aktywne Wpisy

MonazoPL +204
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – możesz wygrać kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł, 250 zł lub... 1000 zł! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Mamy 2 wersje konkursu:
1. Wersja Wykopowa, organizowana w 100% tutaj: do zdobycia jest 100 zł do Allegro, a żeby wziąć udział, wystarczy zaplusować ten wpis oraz odpowiedzieć na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz)
Mamy 2 wersje konkursu:
1. Wersja Wykopowa, organizowana w 100% tutaj: do zdobycia jest 100 zł do Allegro, a żeby wziąć udział, wystarczy zaplusować ten wpis oraz odpowiedzieć na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz)
źródło: Monazo 2.0 konkurs
Pobierz
kleboldswaifuv2 +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: Ciekawe czy bez gumy
nie był wart więc nie trać na niego czasu i tyle
@mirko_anonim: no, a teraz znowu jak idiotka marnujesz czas na rozkminianie zakończonego związku, zamiast zająć się życiem.
@mirko_anonim: miałem sytuację że się rozstałem, spotkałem żeby to definitywnie zakończyć, zrobiłem teatralną dramę, postałem sobie parę minut, poszedłem na przystanek i będąc na przystanku już pisałem z jakąś szmulą na tinderze żeby się umówić.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Z tym lękowym stylem to trochę prawdaz z czasem nabyłam takiego sposobu bycia ale nigdy wcześniej tak to u mnie nie wyglądało, tylko w związku z nim. Teraz czuję
@mirko_anonim: przybrałaś na wadze ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord