Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: jeśli to nie bait, to dużo osób ma tak jak Ty, sytuacja zawodowa i na rynku pracy nie rozpieszcza. 1,5 roku temu był ostatni moment na eksperymenty z nowymi pracodawcami, bo po tym to zaczęła się robić równa pochyła (z tego co zaobserwowałem).

Mam tak samo, też czuję wypalenie, wykonywanie pracy dla samej pracy, odbębnienie 8 godzin i powrót do rodziny. Nie wiem jak Ty, ale na szczęście mam
  • Odpowiedz
@downmino @Horrorystyczny_Demon_Pagona @NowyTonyHawkTylkoZeRapowy @peoplearestrange ja piedrole wykop jak zawsze pokazuje że obok twittera/x jest największym rakiem w internecie xD jakiś łepek przychodzi sie wygadać, zapytać a ci pieprzą swoje kocopoły xD jeden mądrzejszy od drugiego

@mirko_anonim typie, jeśli chcesz utrzymać kasę na takim samym poziomie to zapomnij o zmianie przynajmniej na razie - to po pierwsze. Czas na zmiany minął i cała branża it w szczególności programiści
  • Odpowiedz
@boguslaw_licencyjny: wygadac to wygadac, on prosi o porady OD CZEGO ZACZAC PRZEBRANZAWIANIE ZEBY BYLO LEPIEJ NIZ W IT xD gdyby chcial sie wygadac to by sobie darowal fragment o przebranzowieniu, kasie i ogolnie bez pjerdolenia - skonczylby na tym, ze nie czuje sensu pracy i ma poczucie ze marnuje czas. A on pod przykrywka wyzalenia sie chce aby ktos mu ulozyl zycie zawodowe xD. Prawda jest taka ze nikt mu
  • Odpowiedz