Aktywne Wpisy

g0blacK +288
Znalazłem fajną stronkę, gdzie można ściągnąć filmy, muzykę, albo gry i programy.
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
źródło: temp_file4259340662907211277
Pobierz
Moseva +168
Jak ktoś nie wchodzi na główną za bardzo, to warto zrobić wyjątek i wykopać to znalezisko, żeby podkręcić Małysza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wielu Mirków na tagu dorobiło sie fortun, stało się naprawdę kimś. Wielu mogło kupić domy czy mieszkania bez kredytu, a jeszcze inni będą cieszyć się będą dostatnią emeryturą opartą na Bitcoin, podczas gdy większość będzie ledwo wiązać koniec z końcem żyjąc na marnej emeryturze z ZUS, o ile cokolwiek dostaną z tej piramidy finansowej.
Kto nie podejmuje ryzyka ten szampana nie pije. Wielu by tak mogło powiedzieć, ale prawda jest taka, że jak ktoś dobrze rozumie blockchain, ekonomię, system monetarny, finansowy, dla tego Bitcoin to najbezpieczniejsza inwestycja w naszych czasach.
PODCZAS GDY INNI SIE BALI I NADAL BOJĄ WY WIEDZIELIŚCIE CO ROBICIE, BOGACTWO WAM SIE NALEZY, BO WIEDZE MACIE OGROMNA O TYM JAK TEN SWIAT FUNKCJONUJE!
#bitcoin #inwestycje #pieniadze #gielda
@Korges: Mordeczko, ale wiesz że tego nie robi się dla ozdoby, prawda?
@Korges: I m.in. dlatego nie może on być walutą, a jest jedynie aktywem spekulacyjnym.
źródło: image
Pobierz@Korges: tak, jest walutą, za którą stoi najpotężniejsze obecnie państwo świata, jego gospodarka, handel ropą itp.
@koniecjestbliski: jak widzę takie peany pochwalne to tylko się uśmiecham pod nosem (
@koniecjestbliski: przecież nawet teraz ilość złota się ciągle zwiększa... Zresztą widzę że unikasz odpowiadania na moje posty gdzie przytaczam niewygodne dla ciebie fakty za to dyskutujesz z innymi.
@koniecjestbliski: A no tak, codziennie wysyłam 1mld dolarów na drugi koniec świata i strasznie mnie denerwowało, że złodzieje z banku chcą za to zawsze ogromnej prowizji.
A nie, czekaj, zazwyczaj wysyłam jakieś grosze za które na blokczejn też bym płacił 2$ fee i czekał niewiadomo ile pod terminalem w żabce na ich realizacje bo "sieć musi potwierdzić".
@wstanczyk: :O
Rozwiń proszę bo nie wiem czy ja mam teraz fundamentalne braki czy gadam z Sami-Wiecie-Kim ;)
@Rudz1elec
Juz nawet nie o to chodzi. Złoto to nie metal przemysłowy i nie w tym tkwi jego użyteczność.
Złoto służy do tezauryzacji od ponad 2000 lat. Trzyma wartość dłużej niż jakakolwiek znana waluta. Jeśli ktos sądzi, że to się zmieni to niezły z niego
a wiesz co to zmienność i ryzyko? Jak ktoś ceni sobie niską zmienność i niskie ryzyko to kupujesz złoto.
jak lubisz patrzeć jak Twój majątek wacha się o 50% co dwa lata to kupujesz krypto.
każdy wybiera to co lubi.
@koniecjestbliski: To wyskakuj z tego co masz u brokera i wklej screenshota. Wraz z rocznym pitem od zyskow kapitalowych.
@RyzyKamil: W sensie, że nigdy nie słyszałeś o czymś takim, jak deflacja prowadząca do spowolnienia gospodarczego i kryzysu? Chyba jednak braki.
@wstanczyk: ale chwila. Wyżej pisałeś że pieniądz wręcz musi być inflacyjny. Zapytałem dlaczego. A teraz mówisz o deflacji - to o czym Ty w końcu piszesz?
Chyba jednak Sam-Wiesz-Kto ( ͡° ͜ʖ ͡°)