Aktywne Wpisy

xionacz +61
YouTube kończy dzisiaj 20 lat.
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki

źródło: temp_file5478266382550372562
Pobierz
new-object +767
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie

źródło: image
Pobierz
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
źródło: temp_file4259340662907211277
Pobierzźródło: 16ffb62e57f4f1dcb7933042e7bd170d42d261422dd0d279cd0be1b9b494b4ca
Pobierzstare dobre czasy, teraz instalujesz byle apkę i chcą maila, telefon i numer buta
@charles-terror:
Wydaję mi się, że to bardziej chodziło o content podobny do tego, jaki można znaleźć na Chomikuj. PDFy, książki, arkusze, nietypowe materiały przydatne do szkoły/na studia, a niekoniecznie filmy czy pirackie gry xD
Lata 2002-2006. Szukałem jakichś kodeków, bo albo coś się nie odtwarzało, albo nie było dźwięku. Ot takie 'kwiatki' ubiegłych lat, gdzie nie było softu dającego sobie radę z różnymi formatami plików, nie było standaryzacji tak jak dzisiaj, ogólnie każdy gimnazjalny gówniak miał co rozkminiać, a stary chciał koniecznie obejrzeć szreka dwójkę (to moje wtrącenie - przykład). Za friko, rzecz jasna.
No i na tej