Wpis z mikrobloga

Jak ktoś nie wchodzi na główną za bardzo, to warto zrobić wyjątek i wykopać to znalezisko, żeby podkręcić Małysza ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.

Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego na takie bestialstwo.

https://www.wykop.pl/link/7630171

#zwierzaczki #strus #struszenek
Moseva - Jak ktoś nie wchodzi na główną za bardzo, to warto zrobić wyjątek i wykopać ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@JestemZmarnowanymZyciemJacka też wolałabym żeby to nie była prawda. Rozumiem (choć z trudem) że dla wygłupu, z przećpania ktoś mógłby stwierdzić że ukradzenie na chwilę Strusia to śmieszny pomysł. Ale co do reszty to brak słów.
  • Odpowiedz
@Moseva czytałem o tym na X wczoraj. No prxeciwss tych kolesi to nic tylko do dołu z wapnem co im k---a zawiniło zwierzę? Aż normalnie mnie trzęsie, j----e śmiecie do utylizacji.
  • Odpowiedz
@przewalista_kicha: tutaj @Moseva trochę manipuluje (wątpię żeby robiła to specjalnie). Z tego co jest napisane w artykule, to jeszcze nie było rozprawy, a “kary” które zostały wymienione zostały nałożone przez prokuraturę jako środki zapobiegawcze.

Za to ty @przewalista_kicha manipulujesz specjalnie, bo doskonale wiesz, że nie była to jakaś babcia, tylko kilku chłopów, w tym jeden 50 lat i chciał zapłacić za zabicie Owsiaka ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
faceci... oni nie potrafią nigdy fiuta w portkach schować, co nie? Ciekawe co teraz, czy struś miał za krótka spódniczkę czy po co łaził sam po parku? XDDD ja p------e

@taktomojekonto: generalizowanie było zawsze dobrym pomysłem
  • Odpowiedz