Wpis z mikrobloga

@szyderczy_szczur: Z drugiej strony jak jesteście swoimi pierwszymi to pojawi się myśl a jakby to było z inną/innym.

Imho najlepiej mieć chłopa/laskę po kilku związkach gdzie się coś tam angażowali ale dopiero da nas /my dla nich wchodzimy na pełnej :>
  • Odpowiedz
  • 19
@niebadzogrem

@szyderczy_szczur: Z drugiej strony jak jesteście swoimi pierwszymi to pojawi się myśl a jakby to było z inną/innym.

Imho najlepiej mieć chłopa/laskę po kilku związkach gdzie się coś tam angażowali ale dopiero da nas /my dla nich wchodzimy na pełnej :>

Nigdy tego nie rozumiałem. Co mnie ma niby obchodzić jak jest z innymi? Jeżeli jesteś w szczęśliwym związku to takie coś nie powinno wystąpić
  • Odpowiedz
Nigdy tego nie rozumiałem. Co mnie ma niby obchodzić jak jest z innymi? Jeżeli jesteś w szczęśliwym związku to takie coś nie powinno wystąpić

@Herubin: Obyś kiedyś i ty był w tym szczęśliwym związku, abyś mógł się przekonać, jak pokrętnie działa ludzki umysł.
  • Odpowiedz
  • 15
@wstanczyk

>Nigdy tego nie rozumiałem. Co mnie ma niby obchodzić jak jest z innymi? Jeżeli jesteś w szczęśliwym związku to takie coś nie powinno wystąpić

@Herubin: Obyś kiedyś i ty był w tym szczęśliwym związku, abyś mógł się przekonać, jak pokrętnie działa
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur: dokładnie tak to działa, kobieta nie porówna partnera całościowo do jednego ze swoich ex, tylko będzie wybierać najlepsze cechy z każdego swojego poprzedniego partnera. Zawsze będzie z czegoś niezadowolona bo zawsze, ktoś będzie w czymś lepszy.
  • Odpowiedz
No patrz jestem i przez 11 lat nie miałem takich głupich rozkmin.

@Herubin: A to jak ty jesteś w pierwszym związku dopiero, no to sam widzisz. Oby wam się wiodło

Takie małżeństwa gdzie ludzie są pierwszymi są też najbardziej trwale

Btw source? A i jak najbardziej ktoś bez doświadczenia z innymi może się zastanawiać, jakby to było z innymi spróbować. Ty jak nie masz, to dobrze dla ciebie
  • Odpowiedz