Wpis z mikrobloga

@Panzerhund raczej nie jestem fanem teorii spiskowych, ale aż tak dziwne nie wydaje się że ostatnia polityka pchania LGBT, poprawności, multikulti, leżenia na ulicy, podkopywanie autorytetu kościoła, niszczenie kultury, tradycji itd. mają na celu ,,wykastrowanie'' białego społeczeństwa z instynktu przetrwania, aby nawet im nie przyszło do głowy stawiać opór przeciwko rządowi czy nowym kolorowym przybyszom bo przecież to rasistowskie.
Może mamy być zastąpienie przez imigrantów a przynajmniej tak zmieszani żebyśmy nie
  • Odpowiedz
wpuścić ich wszystkich, potem sie ustali kto to, przypomnę ze mamy u włądzy ludzi co tak mysla

@RedBaron: Chyba ostatni rok bo ci zdrajcy sprzedający wizy już od władzy zostali odsunięci na szczęście.
  • Odpowiedz
@patryk-kabacinski-1: Przeraża mnie co sie dzieje z tymi Holendrami. Zawsze kojarzyli mi sie jako obyci w świecie i tolerancyjni, ceniacy zycie swoje i innych. Tymczasem ten Holender zabija kogos kawalkiem chodnika, masakra co sie z nimi dzieje.

U Szwedow zauważam podobne tendencje, kiedys kojarzyli sie z Ikea i Volvo a teraz strzelaja do siebie na ulicach.
  • Odpowiedz
@Panzerhund: tych, których do tego dopuszczają tak bardzo teraz boli d--a że nie wygrała postępowa Kamala w USA, gdyby demokraci dostali kolejne 4 lata to i tam by zaczęli wchodzić nielegalni całymi strumieniami bez jakiegokolwiek opamiętania
  • Odpowiedz
@Noggenfogger nie zmarł. To była próba morderstwa a bezromny jest okey. Mimo wszystko będzie karany z tej półki praktycznie jak morderstwo. Z Holandii nie mamy sztywnego prawa jak w Polsce " od do" wszystko zależy od sędziów. W sądownictwie nie ma lewaków i innych wynalazków bo był czarny i ma ulgę tylko dostanie 20 lat. Generalnie podoba mi się ten system. Za kradzież roweru możesz dostać 10 godzin społecznych albo dwa
  • Odpowiedz