W odróżnieniu od tego, że prezydenci się zmieniają to pewne rzeczy pozostają takie same. Mianowicie chodzi o to, że kilometry po górach same się nie zrobią ( ͡°͜ʖ͡°) #r2d2zwiedza #natura #usa #nowyjork +12C
@R2D2_z_Sosnowca Catskill Mountains to jeden z dwóch obszarów górskich w stanie Nowy Jork. Najwyższy szczyt Slide Mountain to niespełna 1300 mnpm ale obszar jest porośnięty dzikim lasem liściastym i można się poczuć jak na końcu świata
@R2D2_z_Sosnowca tym razem jednak udałem się na Overlook Mountain. Jest to pierwsza góra z pogórza od strony doliny rzeki Hudson. Szlak wiedzie przez ruiny Overlook House
@R2D2_z_Sosnowca i z dalszej perspektywy. Swoją drogą widać tam takie jeziorko koło którego zaparkowałem. Trasa pod górę dość zabójcza. Ani jednego momentu gdzie można by było odpocząć idąc po płaskim. 100% pod górę
@R2D2_z_Sosnowca ja pierdziele znowu bez hmurne niebo, dużo słońca. Jak możesz wstawiać takie foty jak my w Polsce nie widzieliśmy słońca od dwóch tygodni (╯︵╰,)
Jak możesz wstawiać takie foty jak my w Polsce nie widzieliśmy słońca od dwóch tygodni
@jmuhha: Może wystarczy wyjść z piwnicy? ;) Ja miałem ładny spacer w sobotę, pół dnia w słońcu, 30 km od Wawy. @R2D2_z_Sosnowca Jak zwykle bardzo ładne, poproszę o kontynuacje. ( ͡°͜ʖ͡°)
@R2D2_z_Sosnowca jedno, co mi się rzuca w oczy, to że ruiny nie są prawie wcale osprejowane, przynajmniej na zdjęciach. U nas niestety czasami jeszcze dobrze nie zaplombuja opuszczonego budynku, a już wszystko jest zamazane :(
#r2d2zwiedza #natura #usa #nowyjork +12C
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@R2D2_z_Sosnowca: Chyba mile
@jmuhha: Może wystarczy wyjść z piwnicy? ;)
Ja miałem ładny spacer w sobotę, pół dnia w słońcu, 30 km od Wawy.
@R2D2_z_Sosnowca Jak zwykle bardzo ładne, poproszę o kontynuacje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@R2D2_z_Sosnowca: Kurde wygląda zupełnie jak centrum Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@R2D2_z_Sosnowca: na pewno nie Overlook Hotel? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: latest
Pobierz