Aktywne Wpisy

Cabajo +275
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz
Czoso +736

Zwłaszcza patrząc na pisowską retorykę o wstawaniu z kolan i Tusku sługusie, takie coś to srogi kwas. XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gours: Sikorski juz to nazwał, robienie laski amerykanom. Tylko że o ile za jego czasów PO to robiło bo musiało to PiS robi to całkowicie dobrowolnie. Ja myśle że to ich taki upośledzony sposób by powiedzieć
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo wiadomo, jak po Amerykanach jedzie się jak po burej suce
ale uleglosc wobec niemiec uni europejskiej i propagandy wielkich korporacji to wam nie przeszkadza XDDDD???przeciez to wy
Portugalski politolog mówi to samo, Lisowski prawak jeden.
https://www.pap.pl/aktualnosci/ekspert-trump-bedzie-zabiegal-o-utrzymanie-dobrych-relacji-z-polska
Myślenie na zasadzie PISu, ktoś mnie obraził to już nie będę z nim nigdy rozmawiał, a w mediach powiem, że to mój WRÓG!
Żeby to lepiej zobrazować, może lepiej jednak byłoby użyć przykładu Bośni. Załóżmy że Serbowie atakują Kosowo, które się broni. Z jakiś powodów liderem wsparcia dla tego państwa jest Polska. Konfliktowi bacznie przygląda się Bośnia, która z historycznych przyczyn