Aktywne Wpisy
blinkarA +18
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +32
jakie macie swoje małe marzenie

#nintendoswitch #switch #nintento #gry
@open_or_die: mam nadzieję, że nie zrobią jak an 3DS-ie czy Wii U, że gry z poprzedniej gen wyglądały jak rozmazana kupa xD
@LZBNZ: No nie, ogarnij. Jakby tylko cyfrowe były to tak samo sprzedawali
@Kryspin013: wii u backward compatibility to jest porażka, nie dość, że rozmazane to input lag x2 conajmniej. ale nie wiedziałem, że na 3DS też jest lipa? nie sprawdzałem nawet bo mam DSi premierowe, ale wydawało mi się, że 3DS ma opcję integer scalingu (jak się przytrzyma start bodajże?), wtedy powinno być lux.
Ogólnie jest tak, że gry na Wii mają "wbudowany" filtr na poziomie binarki samej gry. Konkretniej to w binarce się znajduje info o trybie w jakim ma działać zewnętrzny buffor wii. To jest tzw. deflicker filter.
@inrzynier: jeszcze chciałem ci napisać, że nie wiem czy to wywalą na poziomie firmware w wiimode na wiiu bo jak na razie nikt tego nawet nie zrobił na poziomie samego wii, a jedyne obejście to uruchamianie gier przez zewnętrzny loader.
Z drugiej strony może wcześniej nie było zapotrzebowania. Dodatkowo modyfikacja binarek