Wpis z mikrobloga

Pomarańczowy orangutan to ugra, Amerykanie są jeszcze głupsi niż myślałem. To tak jakby Lepper po wszystkich wyrokach zamiast zrobić wisiorek założył czerwoną czapeczkę i wygrał wybory prezydenckie xD
#wybory #usa #polityka
Tremade - Pomarańczowy orangutan to ugra, Amerykanie są jeszcze głupsi niż myślałem. ...

źródło: images

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale Leppera to ty szanuj ! Spoko był gość

@TrisssMerigold: to wskaż, co Andrzej wniósł do polskiej polityki albo czyją sytuację poprawił. Lepper rzucał gęsto populistycznymi oskarżeniami, ale rzadko szły za tym jakieś dowody. To był pospolity krzykacz, który przyczynił się do obniżenia poziomu debaty publicznej. A wisienką na torcie były metody stosowania dyscypliny wewnątrz samoobrony i wobec byłych członków. Czego przykładem jest choćby postać Wiesława Kaczmarka.
  • Odpowiedz
@Tremade ale że jak? Kamala w sumie nic ciekawego nie mówiła, chyba że zostałem zmanipulowany. W sumie to nie mój kraj niehc się bawią własnymi klockami.
  • Odpowiedz
@TrisssMerigold:
Przecież w chwili śmierci Lepper był już dawno całkowicie skompromitowany. Poza polityką, bankrut, zadłużony, z problemami osobistymi i serią wyroków za pomówienia, nielegalne blokady i protesty, naruszenia nietykalności osobistej czy demolowanie budynków urzędów i spędzający sporą część swojego życia w sądach z powodu toczących się kolejnych kilkudziesięciu procesów przeciwko niemu.
Robi się dzisiaj z niego wielkiego bojownika o wolność, męczennika walki z układem a prawda jest taka, że był
  • Odpowiedz