Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sercepodostrzem jak tam, przyszłe wakacje wykupione z niemieckiego biura podróży, czy może chętnie zapłacimy podateczek dla Donalda na jakiś nowy samochodzik? Coś tam wspominał o takim podatku w 100 konkretach? Nie? A to może już wszystkie zrealizował? (Ostatnio jak patrzyłem, to 17/100 było zrealizowanych, może się coś zmieniło). Czy może jeszcze jednak nie?
  • Odpowiedz
@sercepodostrzem i co wszystkich nudzi? Nieudolność i antypolskość obecnego rządu? Następnym razem będę wolał zagłosować nawet na kogoś w rodzaju Kononowicza, niż na te uśmiechnięte, śmierdzące mordy obrzydzające mi rzeczywistość.
  • Odpowiedz
matecki, sratecki ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak śmiecie śmieć żartować z Pana Donalda Tuska ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gdzie sa jakies salony tych marek? Musi być ich sporo skoro tak śmiało wchodzą na rynek prawda?

Czy jednak nie?

@Sarza01: Tak są salony tych marek i już sporo widzę ich jeżdżących, bo mają proste silniki (część swoich, część japońskie i koreańskie) i mają tanie suvy. Podobnie jak wchodzi z salonami koreański Ssangyong, którego wcześniej nie było na polskim rynku. To samo słyszałem o autach koreańskich w latach 90. że
  • Odpowiedz
@sercepodostrzem: Jak już to smuci i mamy dość. To że Cie "nudzi" własny rząd pracujący w interesie niemiec to nie jest nic dobrego i wypadało by odstawić wyborczą i wyjść z domu (żeby dostrzec że mieszka się w Polsce nie w Niemczech).
  • Odpowiedz