@cichy-spokojny-grzeczny: można wyjść tylko na plus, bo opłaty i rachunki na pół. A jak ktoś mi wyskoczy z tekstem, że dziewczyne trzeba utrzymywać i na nią wydawac drogie prezenty to jest kretynem xd
@cichy-spokojny-grzeczny: 2k-3k za noc = 2k*31 = 62k / 3k*31 = 93k. Czyli między 62k a 93k pln. Zakładam że w dzień i tak nie jest potrzebna bo chodzimy do pracy.
Pytanie do tych co mają albo mieli: Co się składa na taki koszt? Wy kupujecie im żarcie, płacicie im czynsze rachunki czy co? Pytam bo nigdy nie miałem z tym... Ehhh nic nigdy chłop nawet za rękę ale nie wiedziałem że to taki drogi interes
@clarity-incel: Ja zakładam, że koszty to np. wyjścia gdzieś, gdzie sam byś nie poszedł (więc musisz jakiś ciuch kupić, paliwo), raz w roku jakiś większy wyjazd pewnie, kupowanie jakiś p---------w wspólnych, płacenie za nią w knajpach (niektóre ponoć płacą za siebie, ale to nie wiem), koszty dojazdów jak nie mieszka z tobą, wiadomo prezenty i okazje, itd.
@clarity-incel: - prezent na urodziny (niedrogi) - żarcie w restauracji / zamówienie czegoś, raz ja raz ona (rzadziej niż raz na miesiąc) - randka czyli wyjście gdzieś, raz ja raz ona - gotowanie obiadu, w zależności czy ona przychodzi do mnie czy ja do niej - jak mieszkacie razem to wiadomo, rachunki
Co się składa na taki koszt? Wy kupujecie im żarcie, płacicie im czynsze rachunki czy co? Pytam bo nigdy nie miałem z tym... Ehhh nic nigdy chłop nawet za rękę
ale nie wiedziałem że to taki drogi interes
- prezent na urodziny (niedrogi)
- żarcie w restauracji / zamówienie czegoś, raz ja raz ona (rzadziej niż raz na miesiąc)
- randka czyli wyjście gdzieś, raz ja raz ona
- gotowanie obiadu, w zależności czy ona przychodzi do mnie czy ja do niej
- jak mieszkacie razem to wiadomo, rachunki