Aktywne Wpisy

Cabajo +275
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz
Czoso +736

#f1
Komentarz usunięty przez moderatora
wymieniajcie miasta
@Jailer: Ja też od ok 20 lat i się nie zgadzam. Max pojechał fenomenalny wyścig, to prawda, ale "jeden z najlepszych w historii F1"? Przesada. Jakby się wyścig potoczył gdyby nie czerwona flaga zanim Max zdążył zjechać? Ano właśnie... byłyby popisem Maxa, ale nikt by nie napisał "jeden z najlepszych w historii F1",a flaga w tym momencie była
@lukanocerino: Być może, ale o Maxie świadczy jego jazda, a nie miejsce na mecie. W tym wyścigu miejsca na mecie były w dużej mierze sprawą loterii, szczęścia.
No chyba że będziemy uważać iż Gasly jest geniuszem bo w kiepskim samochodzie startując z 13 pozycji skończył na 3.