Aktywne Wpisy

kotbehemoth +129
Pojechałem sobie do Chin, jadę jakimś busem na totalnym zadupiu pustynnej prowincji Sinciang. Zatrzymaliśmy się na jakimś parkingu. Jest jakaś buda z kawą to zamówiłem sobie cafe latte. Patrzę z jakiego mleka robią...
#chiny #podrozujzwykopem #polskagurom
#chiny #podrozujzwykopem #polskagurom
źródło: 1000188773
Pobierz
ShadyTalezz +56
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz

Czesc, czy poleci ktos tani, stabilny hosting specyficzny pod prestashop aby szybko dzialal? Mialem na linuxpl oraz sohost ale super jakos zadowolony nie bylem.
Stoją u nas małe sklepy jak i duże i nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń dotyczących wolnego działania usługi.
@sohost Troche za pozno abym pisal, hosting mi sie skonczyl juz a kolejny raz sprawdzac czy ok to niezbytnio mi pasuje w kratke. Nie pisze nic by tu w jakims sensie zniechecic ludzi do was, bo np wordpress smigal spokol
Czasami powody są błahe jak memory_limit czy niekompatybilna wersja php lub słaba optymalizacja samego sklepu przez co było duże zużycie zasobów.
W wiadomościach prywatnych sprawdziłem, że była korespondencja pomiędzy nami w 2020 roku.
Od tamtego czasu w naszej firmie również dużo się zmieniło jak zmiana serwerów na wydajniejsze i zmiana webserwera z Apche na LiteSpeed, który dosyć
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie - https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Pierwsze 3msc na test są za symbolicznego "zeta" :)