Aktywne Wpisy
Al-3_x +46
Mam ochotę sobie wrócić do czytania książek fantastycznych po latach. Najpopularniejsze serie jak Władcy pierścieni, Narnia, Harry Potter już znam. Gra o tron jeśli można ją zaliczyć do fantasy tez już była czytana. Brandona Sandersona też czytałem choć nie wszystko. Rodzimego Wiedźmina także znam. Ktoś mógłby mi więc polecić jakąś nową, ciekawą serie fantasy to przeczytania?
#ksiazki #fantastyka #pytanie
#ksiazki #fantastyka #pytanie
WielkiNos +209
O nie ktoś krytykują juleczki, że źle się ubrały na studniówkę nie dostosowując stroju do okazji #pieklokobiet !!!
#studniowka #modadamska #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #takasytuacja
#studniowka #modadamska #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #takasytuacja
Czesc, czy poleci ktos tani, stabilny hosting specyficzny pod prestashop aby szybko dzialal? Mialem na linuxpl oraz sohost ale super jakos zadowolony nie bylem.
Stoją u nas małe sklepy jak i duże i nie otrzymaliśmy żadnych zgłoszeń dotyczących wolnego działania usługi.
@sohost Troche za pozno abym pisal, hosting mi sie skonczyl juz a kolejny raz sprawdzac czy ok to niezbytnio mi pasuje w kratke. Nie pisze nic by tu w jakims sensie zniechecic ludzi do was, bo np wordpress smigal spokol
Czasami powody są błahe jak memory_limit czy niekompatybilna wersja php lub słaba optymalizacja samego sklepu przez co było duże zużycie zasobów.
W wiadomościach prywatnych sprawdziłem, że była korespondencja pomiędzy nami w 2020 roku.
Od tamtego czasu w naszej firmie również dużo się zmieniło jak zmiana serwerów na wydajniejsze i zmiana webserwera z Apche na LiteSpeed, który dosyć
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie - https://seohost.pl/najszybszy-hosting-ssd-nvme
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Pierwsze 3msc na test są za symbolicznego "zeta" :)