Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +598
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
spirityfree +88
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

https://www.reddit.com/r/ender3/comments/1dwn67l/sometimes_i_go_to_rbambulab_to_see_how_clueless/
#druk3d #drukarki3d #ender3 #bambulab
źródło: temp_file4998416368694485042
PobierzWolałbym coś pokoju K1 Max lub P1S ewentualnie Pruse lub Vorona zrobić.
@Timer_555:
źródło: 1000057358
Pobierz@Timer_555: Mam vorona, prusę miałem, o niezliczonej liczbnie enderów 3 i 5 w róznych wersjach, deltach różnych itp nie wspomnę.
I Bambu X1 i P1 i A1mini.
To się kurde po prostu nie da porównać, to tak jakbyś miał w garażu kilka "zmot" terenowych poudziwnianych, jakieś buggy z rur, swapowanego dużego fiata... a potem kupił po prostu nowe współczesne
Po pierwsze użytkowników bambulab jest dużo. Więc będą się trafiać różne osoby. Po drugie bardzo często użytkownikiem bambu są ludzie co przechodzą z endera czy innej podobnej drukarki. Więc jak zaczynają drukować na bambu to są w lekkim
@Timer_555: Kupujesz endera a nastepnie 30 min guidy co dodrukować bo coś tam się ugina, coś nie tak z prowadzeniem filamentu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚potem dokup jakieś pcb, zaprogramuj to.