Aktywne Wpisy

frugASS +24
Się jara #pozar
źródło: temp_file7455365492381944842
Pobierz
korell +26
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

@buzitozamalo: Chyba tylko dla dziadów...
źródło: image
Pobierz@Satan_Was_a_Babyboomer: To jest tak obrzydliwe, że nawet śmieszne, łap plusika (。◕‿‿◕。)
@VoltAmper230V: Nowy w netach to ja byłem, jak słuchałem pięknej muzyczki przy połączeniu z modemem 56k. Widocznie nie zaglądałem na tak gówniane strony jak ty, stąd moja nieznajomość tematu ¯\(ツ)/¯
@EnzoMolinari: Mi tam zawsze przeszkadza, lizanie włosów może podniecać chyba tylko kogoś z trichotillomanią ¯\(ツ)/¯
Co najwyżej na głowie...
@nitemar_: I właśnie to mnie w-----a w podludziach, skąd mam wiedzieć co jest pastą a co nie? Jest jakaś strona z zindeksowanymi pastami z przestrzeni lat? No może poza Bash.org ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
To już nie jest kwestia "przeglądania gównianych stron" tylko bycie dziadkiem :)
@alexturner: Na jaki numer? Podnieca Cię to, że ktoś odpisał na pastę której nie zna? Inaczej Ci nie staje dziecko?
Ciekawe że pytasz czy mnie to podnieca a potem wymyślasz że mi inaczej nie staje :) przejdź się pokój obok, mama już wróciła z pracy, zapytaj jak było z @alexturner i czemu taka w-------a na ojca od rana chodzi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)