jak sie wam gra? tutaj podczłowiek z #xbox, podlaczylem klawie i myszke i normalnie hula
mi sie gra duzo lepiej niz w zeszloroczna czesc, nie ma poki co nicki minaj i innych kylie minogue biegajacych po mapach + bronie oprocz m4 nie sa specjalnie OP
lipa jest jedynie w tworzeniu lobby - lagi są jak skurczybyk
@skrzypek_na_polpietrze: przecież w coda nie ma sensu grać na myszce, przy tych małych mapach na padzie leci sie tylko z wciśniętym spustem, asysty robią resztę
@skrzypek_na_polpietrze: ja też nie potrafię grać na padzie i gram k+m na Xboxie. Poprzednią część kupiłem i miałem w niej KD poniżej 1. Dużo lagow i serwery to chyba mają z jakichś kompów na Windowsie xp.
W nowej części gra mi się póki co przyjemniej na k+m (KD ratio 1.5+) ale serwery nadal sie nie zmieniły.
Żeby nie to że jest w gamepassie to pewnie bym nie wydał na to
jak sie wam gra? tutaj podczłowiek z #xbox, podlaczylem klawie i myszke i normalnie hula
mi sie gra duzo lepiej niz w zeszloroczna czesc, nie ma poki co nicki minaj i innych kylie minogue biegajacych po mapach + bronie oprocz m4 nie sa specjalnie OP
lipa jest jedynie w tworzeniu lobby - lagi są jak skurczybyk
W nowej części gra mi się póki co przyjemniej na k+m (KD ratio 1.5+) ale serwery nadal sie nie zmieniły.
Żeby nie to że jest w gamepassie to pewnie bym nie wydał na to