Aktywne Wpisy

witam12 +493
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +117
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

#programista15k #pracait #pytanie
Napisałem na priv
Jak sobie radzisz w pracy, np. w relacjach międzyludzkich i przy presji czasu? Często idziesz na L4? Opisz ogólnie twoje trudy związane z pracą programisty, biorąc pod uwagę swoje schorzenie.
No powiem ci szczerze, że nie do końca masz rację. Są różne antydepresanty i różne przebiegi choroby. No ale przeważnie jednak chyba ludzie biorą SSRI i są zamuleni więc pewnie masz w tym jednak troszkę racji.
Ja akurat biorę antydepresant i neuroleptyk i jestem dość mocno zawalony mułem, ale myślę, że przy odpowiednim ustawieniu leków dałbym radę. Z samym programowaniem. Gorzej jest w kontaktach międzyludzkich i presją czasu. Poganiany
Dzięki za włączenie się do dyskusji. Właśnie słabo radzę sobie z krytyką i presją czasu przez co nie wiem, czy ten zawód jest w ogóle dla mnie. Życzę wytrwałości.
a krytyka? code review, gdzie cie krytykuja, to swietosc, bo to okazja zeby nauczyc sie pisac mniej z-----y kod. ponadto, to znaczy ze pracujesz z ludzmi ktorym zalezy na tym projekcie bo najwidoczniej nie lubia praktyki srania do repo, chca zeby projekt byl przyjemny do pracy oraz ogolnie osiagnal sukces.
nie bierz tych rzeczy do siebie, autor kodu wzglednie nie ma znaczenia... co najwyzej jak
@zyje_zyciem: Polecam dobrego, podkreślam dobrego terapeutę.