Wpis z mikrobloga

Mi się to nawet w głowie nie mieści jak tam w tle musiało zostać wylobbowane, posmarowane czy nie wiem serio co XD że oni po tych wszystkich aferach, specjalnych wydaniach youtuberów, no dosłownie niesamowitej krytyce - DALEJ pchają kredyty 0%.

Jakby to była najważniejsza sprawa w tym kraju, misja, obrona przed meteorytem, metafizyka. Kokodżambo i do przodu, no matter what.

No chyba, że to taki dowcip na Halloween to nawet szanuję.

#nieruchomosci
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: Żeby oni mieli taki upór w rozwiązaniu jakiegokolwiek faktycznego problemu ludzi w Polsce to za jakiś czas nie byłoby co robić i wysyłalibyśmy ludzi na marsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ale byłby plot twist gdyby dla PiS rozwiązaniem problemów z kredytem 2% i 0% był kredyt 1%

@jacos911: plot twist to byłby wtedy gdyby lewica z PL 2050 wysunęła chęć budowy mieszkań ( na tani wynajem, z dojściem do własności itp. ) a KO by tego nie poparło a PIS by poparł.
  • Odpowiedz
Mi się to nawet w głowie nie mieści jak tam w tle musiało zostać wylobbowane, posmarowane czy nie wiem serio co XD że oni po tych wszystkich aferach, specjalnych wydaniach youtuberów, no dosłownie niesamowitej krytyce - DALEJ pchają kredyty 0%.

@mickpl: to co w internecie nie ma znaczenia.

Miałeś wybory samorządowe i do Euro. I co? I nic. Ba, nawet KO wygrało wybory. Widzisz? Można popierać 0% i nie zaliczyć spadku poparcia.
  • Odpowiedz
  • 1
@mickpl może się boją załamania rynku i bezrobocia, ale albo spuścimy powietrze z balona albo nikt nie kupi bez rządu co będzie patologią. Choć może błędnie zakładam troskę o kraj i to zwykle sprzedawczyki
  • Odpowiedz
@mickpl: bo kredyt 0% jest w ich interesie, oni na tym dużo zyskają (patrz pan poseł z KO z 12 mieszkaniami), politycy to są malutcy słanbi ludzie, którzy nigdy w życiu nie mieli realnej władzy i ten kompleks ich właśnie popchnął do polityki, by mogli w końcu w życiu poczuć się ważni i silni (ale to złudne uczucie), no i leczą te swoje kompleksy kosztem społeczeństwa. Także politycy realizują swoje
  • Odpowiedz
PiS wprowadził BK2%, ale teraz nie popiera 0%

@jacos911: pod tym wzgledem nie ma w pisie rygoru. niektorzy mowili ze nie popra, inni ze owszem bo to tylko rozwiniecie ich wlasnego programu
  • Odpowiedz