Aktywne Wpisy

Kingside +291
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +32
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d
źródło: 1000007773
Pobierz

Oczywiście w tym calym bóldupieniu nie mogło zabraknąć klasycznej broni każdego psiarza, a mianowicie ataku w stronę małych dzieci, które nie mają z tą sprawą nic wspólnego.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dzieci #savoirvivre
źródło: temp_file7289815338428928303
Pobierz@doomky psiarze i szacunek. Oni szanują tylko swoje psiecko, nic innego nie ma znaczenia.
@doomky: ciekawe ile razy zdjęcie Twojego psa było na osiedlowych grupkach, że piesek się stresuje, że ledwo dycha, bo został sam na 5 minut pod sklepem
@SzybkiBLN właśnie.
źródło: temp_file3446458251596684715
Pobierz@SpaceMonkey: Zostawianie gdzieś psa bez opieki przywiązanego przez niewiadomo ile to najwieksza psiarska patola, całe szczęście powoli mało popularna bo tylko starzy ludzie tak robią
@doomky: Brawo. Kuchenkę też zostawiasz odpaloną jak wychodzisz z domu?
@fornson23: ja jestem psiarzem ale właściciel psa drący p---ę pod sklepem albo atakujący przechodniów nie jest, logika wykopków xD