Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fornson23 ostatnio czekalem z psem pod lidlem na zone, jakas rodzinka podjechala autem na zakupy i im pies z przypieta smycza wyskoczyl z auta i polecial do mojego agresywnie, mimo ze mam sporego psa to nie chce wiedziec co by sie stalo jakby byl sam i w amoku zaplatalby sie we wlasnej smyczy. Ale ogolnie jak jezdze na zakupy to zostawiam psa w domu, zakupy to nie spacer i nalezy to
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik: błędnie zakładasz, że psiarze uczą czegokolwiek swoje psy. Co kilka tygodni widzę post na fb o zasikanej windzie. A jeśli chodzi o dwór to właśnie napisałem, że dobrze byłoby je w końcu zacząć uczyć zachowania również poza swoim domem
  • Odpowiedz
@WielkiNos: To jest ta siła Internetu. Jak kiedyś jakiejś babie przyszło do głowy wystawiać na piedestał koty albo psy ponad dzieci, to zaraz została wystawiona na ostracyzm społeczny przez najbliższe otoczenie i przyklejano jej łatkę pier*olniętej. I albo jej to przychodziło albo fiksowała do reszty.

Teraz poznają się takie przez media społecznościowe i czują że nie są w tej głupocie same.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: jedyne psy jakie powinny mieć zezwolenie na wchodzenie do sklepów i innych obiektów użyteczności publicznej to tzw psy asystujące typu pies przewodnik, pies opiekun czy pies dla niedosłyszących. Śnie innych psów to patologia
  • Odpowiedz