Aktywne Wpisy
rysio77 +588
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

pangkor +249
#rower #gravel #chorwacjarowerem
Miało być ok 110km a wyszło 85.
Okazało się że ta czerwona ziemia to glina i po deszczu lepi sie jak plastelina. Cały rower mi okleiło aż mi się koła zablokowaly. No ale morze blisko to szybkie mycie i dalej w drogę.
Miało być ok 110km a wyszło 85.
Okazało się że ta czerwona ziemia to glina i po deszczu lepi sie jak plastelina. Cały rower mi okleiło aż mi się koła zablokowaly. No ale morze blisko to szybkie mycie i dalej w drogę.

źródło: IMG20250426110623
Pobierz
@Kingside: Nie ma to jak pochwalić się kradzieżą na wypoku. Geniusz
@zimowyporanek: Kradzież to kasowanie 45 zł za CYFROWĄ kopię zdjęcia TWOJEGO własnego dziecka.
Podobna sytuacja nieogara fotografa/przedszkolanki - szwagier jak się żenił zamówił różne wzory zaproszeń. I jedna firma
@Foxing: Tylko jeśli Cię nie poinformowano, że będzie sesja, płatna a za odbitki trzeba będzie zapłacić. Zakładam się również o 45 złotych, że cena nie dotyczyła jednej odbitki a to zwykły baicik.
@zimowyporanek: przeciez jeszcze nie bylo kradziezy, mają sobie wybrac co ukradną
I to ten najczęstszy wzór te takie zielone wieńce vintage.
Idź na rezonans, dostań badanie na płycie i nie zapłać, bo to TWÓJ rezonans
@rolkapapieru: Praca jak każda inna. Może niech milion zawoła za godzinkę roboty i chwilowy kontakt z dzieckiem, po co się ograniczać xD
Jakie to narzędzie?