Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@WielkiNos W sumie to decyzja sklepu i ktoś powinien uszanować, ja zawsze zostawiałam psiura pod sklepem bo mi było głupio wchodzić z nim do środka.
  • Odpowiedz
  • 42
Typowi psiarze będą typowi. Ktoś nie pozwala na wszystko psom - jest śmieciem, powinni zakazać tego samego dzieciom, a tak w ogóle to psy wyczuwają złych ludzi i dlatego ten amstaff zagryzł tego 2 latka
  • Odpowiedz
W sumie to decyzja sklepu i ktoś powinien uszanować, ja zawsze zostawiałam psiura pod sklepem bo mi było głupio wchodzić z nim do środka.

@doomky: ciekawe ile razy zdjęcie Twojego psa było na osiedlowych grupkach, że piesek się stresuje, że ledwo dycha, bo został sam na 5 minut pod sklepem
  • Odpowiedz
@WielkiNos Sam mam 2 psy,ale jak czasami widzę Twoje wrzutki,to widzę jak niektórych ludzi p------o na punkcie psów.Ja doskonale wiem gdzie jest miejsce psów i z pewnością nie jest ono w sklepie,tu nawet nie ma się nad czym zastanawiać,to po prostu jest normalne.To są chorzy ludzie.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Straszeni mnie irytuje te osoby, mam 2 małe psy i kilku miesięczne dziecko, ani razu nie byłem na zakupach/restauacji z psami, z dzieckiem raz mi się zdarzyło wejść do biedronki by szybko kupić pampersy i wyjść. Nie rozumiem gdzie te osoby, którym przeszkadzają dzieci chodzą, że wszędzie je widzą. Odwiedzam restauacje, chodzę na zakupy i jeszcze ani razu nie miałem sytuacji żeby dziecko przeszkadzało, jasne kręciło się po restauracji
  • Odpowiedz
nawet pod sklepem nie zostawiam bo zakupy to zakupy a spacer to spacer

@SpaceMonkey: Zostawianie gdzieś psa bez opieki przywiązanego przez niewiadomo ile to najwieksza psiarska patola, całe szczęście powoli mało popularna bo tylko starzy ludzie tak robią

ja zawsze zostawiałam psiura pod sklepem

@doomky: Brawo. Kuchenkę też zostawiasz odpaloną jak wychodzisz z domu?
  • Odpowiedz
@maad ooo pierwszy psiarz się zesrał. Porównywanie psa do kuchenki, to wyższy poziom absurdu, tak jakby pies pozostawiony przed sklepem miał doprowadzić do pożaru mieszkania.
  • Odpowiedz
ooo pierwszy psiarz się zesrał

@fornson23: ja jestem psiarzem ale właściciel psa drący p---ę pod sklepem albo atakujący przechodniów nie jest, logika wykopków xD
  • Odpowiedz
@maad jeżeli pies drze ryja, albo atakuje przechodniów (darcie słyszałem, ataki nie widziałem), to równie dobrze będzie darł p---ę w sklepie i atakował kupujących. I nie gadaj, że będzie spokojny bo właściciel jest przy nim, bo jak pies niewychowany, to wszędzie będzie o---------ł.
  • Odpowiedz