Aktywne Wpisy
wortor +591
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
TiniMini_pl +23
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Nieee, wcale nie ma na wykopie kacapskiej propagandy. Tak jak piszę, wasz portal @wykop to ściek
#ukraina #wykop #moderacjacontent #bekazprawakow #bekazpodludzi #bialorus
a Ty czemu masz tu bordo w 4 miesiące? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak miałem tu konto to musiałem mieć wtedy z 10 znalezisk na głównej, dzisiaj wystarczy 1, wszyscy uciekli na twittera i reddita, bo takiej ilości propagandy nie wytrzymali.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@KIaudiuszeq: Zgłoś nam znaleziska, o których mowa, zespół moderacyjny zajmie się tematem.
O i jeszcze coś, zgadnijcie co to jest
Tak to wychodzi słowo przeciwko słowu. A jak wiemy na tym portalu każdy może pisać sobie co chce.
Jak wstawisz konkretny dowód, będziesz bardziej wiarygodny.
https://nashaniva.com/?c=amp&i=346529&lang=ru
@KIaudiuszeq: Powód moim zdaniem jest inny, ale tak sobie tłumacz xD
@bezkonta: a ktoś pytał o dowody na to, że jest Ukraińcem?
to jak to w końcu jest?
@Templar: https://wykop.pl/link/7577613/ustalono-dane-ukrainskiego-gnoma-terroryzujacego-klientow-warszawskich-galerii
to jak to w koncu jest?