Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyprowadzam się wkrótce z domu. Czuję straszną pustkę i smutek. Mimo że pojadę do dziewczyny którą kocham, wszystko wydaje się takie nijakie. I nawet nie wiem czemu. Może jakaś nostalgia do tego miejsca, to że szkoda mi zostawiać rodziny czy coś. Ale wszystko wydaje się takie gorsze niż kiedyś. Szczególnie niż sprzed 2-3 lat jak chodziłem do technikum. Jakoś nigdy nie cieszyłem się życiem, nie miałem żadnych celów ani niczego, do czego bym mógł dążyć. Zawsze mi uciekał dzień za dniem. Cały czas poza szkołą spędzałem na kompie. Mimo że zawsze chciałem się wyprowadzić, znaleźć pracę w jak najmłodszym wieku żeby móc tego dokonać itd, to jakoś nic nie robiłem w tym kierunku. Zawsze mi się nie chciało i wolałem grać na kompiku. Zawsze z myślą że jak będzie już giga lipa to mogę strzelić samobója. Teraz pracowałem przez 8 miesięcy, zaoszczędziłem kasiore z racji życia z rodzicami i właśnie wkrótce będzie ta wyprowadzka. Mam dopiero 21 lat i jakoś tak jestem znudzony tym życiem. Gdybym mógł to bym był NEETem siedzącym cały dzień na komputerze. Mógłbym nic nie robić i być pasożytem w domu moich rodziców. A jednak się wyprowadzam. I pewnie znajdę jakąś syf pracę byle by jakoś przeżyć. I tak z dnia na dzień..
#depresja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wraz z wyprowadzką możesz zacząć zmieniać nawyki, zastępować powoli siedzenie na kompie czymś innym. Duża szansa że za parę lat z uśmiechem będziesz wspominał takie przyzwyczajenie do kompa
  • Odpowiedz