Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@10129
To co napisałeś ma duży sens, ale jakaś część mnie traktuje to jako atak na mnie.

Ale masz rację, jestem już w takim trybie ze moglbym sie badac codziennie (morfologia itp)
  • Odpowiedz
bo to częściowo było atakiem na Ciebie, napisałem między innymi, ze zamiast robić coś aby polepszyć swój stan to robisz odwrotnie.

ale też z drugiej strony, jeżeli wierzysz, ze faktycznie możesz być chory to zarzut irracjonlaności badania się można odebrać jako atak: nie jestem wariatem, czuje się chory i szukam przyczyny, to chyba normalne, że jak się jest chorym to się bada? dlaczego nikt mnie nie rozumie?

też po takim czasie to już nieco
  • Odpowiedz
@Milo900: dawno temu też miałem strach przed chorobą aż zapadłem na nerwicę lękową, depresję i mam takie stany, że chciałbym wręcz być na coś realnie chory a nie tylko na głowę
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Davy195 mam podobnie. Jak robie badania krwi i jakies inne rozbudowane i wychodza super to nie jestem z tego zadowolony.

Albo uwazam ze mam 2 choroby. Jedna która obniża mi parametry, a druga która podwyższa.

I sumarycznie wszystko jest ok, a tak naprawde nie.

@10129
  • Odpowiedz
@Milo900 no ale czy ludzie na nerwicę nie chorują na inne choroby? Ja np ostatnio uważam że mam jakieś przewlekle zapalenie zatok bo cieknie bez końca po gardle
  • Odpowiedz