Aktywne Wpisy

PurpleHaze +2
#wroclaw
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o

Clefairy +25
Ale pieprzycie z tą obroną Magdy. Jej wypowiedzi były skrajne i butne, prawdopodobne spowodowane nieudanym dziecinstwiem lub ogólnie problemami psychicznymi. Mimo wszystko natura jest taka, że kobiety są przystosowane do macierzyństwa i takie wypowiedzi jak "nie chce aby dziecko do mnie podchodziło po powrocie z pracy i mówiło do mnie -mamo- " raczej nie są normalne i znaczą o pewnych zaburzeniach.
Nie udawajmy, że to jest normalne.
#hotelparadise
Nie udawajmy, że to jest normalne.
#hotelparadise

Zazdroszczę czasami osobom którzy mają jakiekolwiek powodzenie u kobiet, związki, porządna gadka między kobietą.
Problem we mnie jest taki, że w wieku 35 lat nic mi u kobiet nie wychodzi. Dosłownie nic.
Praca? W pracy mimo pozytywnego nastawienia - nic. Ale nic dziwnego. Po studiach w biurze każda dziewczyna jest już żonata. Wolna dziewczyna to może jeden na sto? Próba wzięcia numeru do wolnej dziewczyny? Niestety kończyła się negatywnie.
Sklep? Podobnie. Co prawda dopiero zaczynam, ale zanim się zapoznam na tyle, że do tego przejdę to... pewnie zmieni pracę, rotacja jest częsta.
Internet? Hohoho. Tutaj to zazwyczaj dziewczyny się potrafią nie odzywać. Randka? Jedynie raz. Ale... co to za randka jak dziewczyna była w związku? Prawie tyle co żadna.
I tak oto byłem i jestem samotny. Dlaczego? Według znajomych którzy są w związku - samotny z wyboru. Według rodziny - "bo nie szukam". A chcę zmienić ten stan rzeczy mimo bardzo dużej śmiałości oraz pewności siebie. Niestety nie wiem co takiego robię, że odstraszam. Nie przeklinam podczas rozmowy.
Więc nie wiem o co chodzi. Wydaje mi się, że jestem z innego świata. Że ludzie którzy mnie otaczają - nie pasują do mnie ani ja do nich. Czy ktoś sobie coś takiego uświadomił i pomimo tego - funkcjonuje oraz wie jak funkcjonować na tyle aby być szczęśliwy bez związku albo z odrobiną szczęścia - ze związkiem? Jeśli tak, to jak się stało w Waszym życiu?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Komentarz usunięty przez moderatora
- są biedni (ale możesz to pokonać urodą)
- są brzydcy (ale możesz to pokonać kasą)
- są wybredni (szukają kobiety, która społecznie jest ponad nimi)
Moim zdaniem musisz próbować, dużo randkować i wtedy nauczysz się tak zwanej bajery. Czasami mnie to ratowało i dzięki temu czasami coś podziałałem. Mimo wszystko po latach ganiania jako brzydki i ćwierć zamożny stwierdziłem, że mam
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@bastianbastiante: miałem. Ale szybko takie koleżeństwa się kończyły. One kogoś znajdowały. Standard. Właśnie w odwrotną stronę.