Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zazdroszczę czasami osobom którzy mają jakiekolwiek powodzenie u kobiet, związki, porządna gadka między kobietą.
Problem we mnie jest taki, że w wieku 35 lat nic mi u kobiet nie wychodzi. Dosłownie nic.
Praca? W pracy mimo pozytywnego nastawienia - nic. Ale nic dziwnego. Po studiach w biurze każda dziewczyna jest już żonata. Wolna dziewczyna to może jeden na sto? Próba wzięcia numeru do wolnej dziewczyny? Niestety kończyła się negatywnie.
Sklep? Podobnie. Co prawda dopiero zaczynam, ale zanim się zapoznam na tyle, że do tego przejdę to... pewnie zmieni pracę, rotacja jest częsta.
Internet? Hohoho. Tutaj to zazwyczaj dziewczyny się potrafią nie odzywać. Randka? Jedynie raz. Ale... co to za randka jak dziewczyna była w związku? Prawie tyle co żadna.
I tak oto byłem i jestem samotny. Dlaczego? Według znajomych którzy są w związku - samotny z wyboru. Według rodziny - "bo nie szukam". A chcę zmienić ten stan rzeczy mimo bardzo dużej śmiałości oraz pewności siebie. Niestety nie wiem co takiego robię, że odstraszam. Nie przeklinam podczas rozmowy.

Więc nie wiem o co chodzi. Wydaje mi się, że jestem z innego świata. Że ludzie którzy mnie otaczają - nie pasują do mnie ani ja do nich. Czy ktoś sobie coś takiego uświadomił i pomimo tego - funkcjonuje oraz wie jak funkcjonować na tyle aby być szczęśliwy bez związku albo z odrobiną szczęścia - ze związkiem? Jeśli tak, to jak się stało w Waszym życiu?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a zwykle kolezanki miales / masz? Moglbys szczerze zapytac w czym jest problem, moze nawet pojsc na 'testowa' randke zeby ocenily co sie dzieje. Moim zdaniem problem moze byc taki, ze paradoksalnie za bardzo sie starasz, co czesto odstrasza kobiety.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zazwyczaj faceci są samotni z trzech powodów:
- są biedni (ale możesz to pokonać urodą)
- są brzydcy (ale możesz to pokonać kasą)
- są wybredni (szukają kobiety, która społecznie jest ponad nimi)

Moim zdaniem musisz próbować, dużo randkować i wtedy nauczysz się tak zwanej bajery. Czasami mnie to ratowało i dzięki temu czasami coś podziałałem. Mimo wszystko po latach ganiania jako brzydki i ćwierć zamożny stwierdziłem, że mam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
szybki-mentor-80: hej, ja to znam z pktu widzenia kobiet, ktore marzą o wielkiej milosci i księciu z bajki. i nic bo za kazdym razem żaba. .Niby xxi wiek a nic sie nie zmieniło w marzeniach tyle, ze teraz każda widzi w sobie księżniczkę, która jsk w reklamie "jest tego warta". iluzja pryska ok.35-40 lat, gdy mamy multum sfrustrowanych singielek, czyli starych panien. mozesz się pocieszyć, ze dka kobiet czas j- zegar
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Landstreicher: nie wiem czy wygląd. Widzę tylu brzydkich facetów którzy są w związku z ładnymi kobietami. A ja brzydki nie wiem czy jestem dla tej dziewczyny której chciałbym się przypodobać. I pewnie się nie dowiem, bo dziewczyna zapewne nie będzie miała odwagi aby mnie zranić w ten sposób.
@bastianbastiante: miałem. Ale szybko takie koleżeństwa się kończyły. One kogoś znajdowały. Standard. Właśnie w odwrotną stronę.
  • Odpowiedz