Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazkonfederacji mówicie, że Ursus który był prywatną firmą i chińskim szmelcem, którego nie chcieli kupować rolnicy bo woleli amerykanskie maszyny, splajtował i od kilku lat był wystawiony na sprzedaż i nikt tego gówna nie chciał kupić, a jak znalazl się kupiec to nagle płacz, że wYpRzEdAjĄ PoLsKĘeeee!!! XD
Zabawne bo najbardziej płaczą ci od "niewidzialnej ręki wolnego rynku" i "kapitał nie ma narodowosci"
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@11mac11: zostaw ich w spokoju. Oni lubią się grupowo onanizować do tego, że ktoś w ich małej bańce jest gorszy i go obśmiać, bo nie rozumieją jak ktoś może nie iść z mainstreamem i nie by "fajny". Jak inaczej wytłumaczyć ten kwik na odmienne zdanie?
  • Odpowiedz
  • 1
@ezoteryczny_hedonizm: wiem o tym mam poglądy nacjonalistyczne i kiedyś dużo działałem a znajomości zostały. Ludzie od Brauna to Moczarowcy, nie mają nic wspólnego z nacjonalizmem polskim chyba ze jakims narodowym komunizmem a ci wolnościowi to znowu debile którzy najchętniej wprowadziliby oligarchie a przy okazji są zafiksowani na punkcie katolicyzmu
  • Odpowiedz
  • 2
@11mac11: Pitoń się nie trzepie do Rosji? Nadal robi spotkania z Braunem. Panasiuk przecież startował z list Brauna. Mam wstawić linki filmiki zdjęcia (aktualne) jak chcesz?
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: O fajnie, że napisałeś. Za tydzień będę u mojego taty który jest raczej mało wylewny ale pewnie coś chlapnie o tym, że Ursusa sprzedali czy coś. Oczywiście jak parę lat temu było dofinansowanie z UE to wtedy co kupił? No oczywiście nie Ursus tylko New Holland ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: problem w tym, że są dobre polskie maszyny rolnicze, nie trzeba kupować z USA - pronar i narew. Wiodą tak dobrze, że właściciel zbudował lotnisko, kupił kilka awionetek i prowadzi szkołę latania. I pół południa Podlasia tam pracuje xD
  • Odpowiedz