Wpis z mikrobloga

Pytanie z serii głupich xd czy mogę jakoś uniknąć ewentualnego wezwania na ćwiczenia? Dzieci nie mam ale za to mam psa, którego nie mam z kim zostawić, co w takiej sytuacji? xd Średnio chce mi się płacić za hotel. Dodatkowo prowadzę jdg, robotę mam ustawioną na pół roku z góry i też średnio mi się widzi przesunięcie wszystkiego o dwa tygodnie. Kategorie mam A ale parę lat temu miałem poważny wypadek, rok spędzony w szpitalu, teczkę papierów mam, jedna z kończyn nie wróciła do pełnej sprawności. Czy z powodu tej kontuzji mogę zmienić kategorię i czy to coś zmieni w sprawie ćwiczeń? Tak wiele pytań tak mało odpowiedzi xddd

#obowiazkowecwiczeniawojskowe #zdrowie #pytanie #kiciochpyta #jdg
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Narowski877 najpierw sprawdź co się musi zadziac aby nie dostać kat A jeśli gdzieś się widzisz w wykluczeniach to zgłaszasz to do WKU żeby ponownie ustalili kategorię

Jeśli nic tam nie podchodzi pod twój stan to możesz próbować ale wątpię że to coś zmieni
  • Odpowiedz
@Narowski877: droga odwoławcza jest, opisywano ją tutaj wielokrotnie pod tagiem. Ale to co musisz zrozumieć, to że Twoje życie dla państwa nie ma żadnego znaczenia: nikogo nie obchodzi, że masz psa czy że stracisz pracę. Chociaż brzmi to dość depresyjnie to tak jest. Krzywdzenie mężczyzn przez aparat państwa nikogo nie interesuje i nie szokuje.
  • Odpowiedz