Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

Para z czerwca, bardzo mi się wygodnie je nosi więc buty widziały dużo użytku. Świetna skóra, fajna konfiguracja, buty pasują do wszystkiego casualowego, zdecydowany win.
Para to wynik kolaboracji pomiędzy Nicks boots I Parkhurst.
Parkhurst dostarczył kopyto w kształcie mniej roboczym niż ma to e zwyczaju nicks.
Nicks buty zbudował używając swojej pancernej konstrukcji (skórzana zapietka, gruby skorzany midsole, skórzane wsparcie łuków stopy, stitchdown).
Skórę dostarczył wickett & Craig - w pełni veg tan, nafaszerowany olejami, kolor naturalny. Skora wyszła świetnie, szczerze mówiąc imho jest lepsza niż niejeden horsehide, duuuzo głębi koloru, dużo charakteru. Grubość to około 3mm - i charakter bardzo twardy - chwilę zajęło zanim skóra się ubiła do moich stóp - okolo 2 tygodnie użytkowania - teraz się fajnie zgina tam gdzie trzeba.
Podeszwa to vibram vbar- idealna do tego buta, casualowa, bardzo wytrzymała i wystarczająco przyczepna.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzAle się absolutnie zgadzam: dobra skóra robi cały wygląd buta, jak w tym przypadku.
GX
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz