Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

Prawdziwymi baiterami są ludzie piszący w komentarzach, że niby nie ma kryzysu w IT... Znam wielu ludzi z ogromną wiedzą i kilkunastoletnim doświadczeniem, którzy są przerażeni potencjalna możliwością utraty pracy, bo regularnie aplikują i rzadko kiedy dostają choćby zaproszenie na rozmowę (nie mówiąc o ofercie), ale no wykopki przecież wiedzą lepiej.
#programista15k #pracbaza #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
- nie można już pracować 2h dziennie a potem fajrant
- czasem ktoś zweryfikuje jak idzie projekt więc trzeba bardziej udawać
- nie da się wrzucić karmy dla kota w koszty firmy na B2B
@razdwatrzy55: nie ma się z czego śmiać, też miałem w życiu takie lekcje pokory
pracowałem w C++ w desktopie
jak przeszedłem do embedded to wszystko się inaczej robi, wykorzystuje inne narzędzia itp. na papierze mam seniora, ale przez pierwsze 2 lata czułem się jak junior, któremu wszystko trzeba od zera tłumaczyć
Komentarz usunięty przez autora