Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +797

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

► https://wykop.pl/link/7572805/cypr-pafos-i-kurion
Odkryj tajemnice starożytnego Cypru z naszym filmem! Zabierzemy Cię w podróż po historycznych i archeologicznych skarbach Pafos i Kurionu. Zwiedzaj ruiny starożytnych miast, podziwiaj pięknie zachowane mozaiki i poznaj fascynujące opowieści z przeszłości. Pafos, wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO, i Kurion, z jego imponującym amfiteatrem, to miejsca, które każdy miłośnik historii i archeologii musi zobaczyć. Dołącz do nas i przeżyj niesamowitą przygodę na Cyprze!
📍 Zwiedzanie starożytnego Pafos
🏛️ Odkrywanie ruin Kurionu
🎨 Podziwianie starożytnych mozaik
📚 Fascynujące opowieści z przeszłości
#cypr #wakacje #podroze #ciekawostki #historia #podrozujzwykopem