Wpis z mikrobloga

Koncept: zgłosić się do programu wiedząc że i tak nic z pary zaproponowanej przez psychologów nie wyjdzie, ale za to starać się pokazać z najlepszej strony dzięki czemu mogłaby się nadarzyć jakaś okazja zaraz po nim - co myślicie? Wyczerpałem (bezskutecznie) wszystkie możliwości znalezienia dziewczyny a samotności nie podźwignę na dłuższą metę. Więc nawet takie pomysły zaczynają krążyć mi po głowie

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@general_row_grotecki: tak, i nawet mam matche ale co z tego skoro nie trafiła się ani jedna prawdziwe chętna na rozmowę (zresztą nic dziwnego bo ma pewnie 50 następnych wiadomości w kolejce) a nawet jak już jakimś cudem ktoś odpisze to zwykle ja coś popsuję. Więc apki odpadają, tylko tinder jakoś działa (a i tak 40 chłopów na jedną babę) a próba działania na jakimś boo (gdzie jest z tego co
  • Odpowiedz
  • 2
Ja po prostu chcę nie być sam, i nawet jakbym miał się w tym celu pokazać przed całą polską to byłbym gotów zapłacić taką cenę
  • Odpowiedz
@klosimierz: Możesz śmiało spróbować. Przecież nic nie tracisz....Gdy wyjdzie skucha i przypasują tobie jakąś Igę to możesz skumać się po programie z żoną z drugiej albo trzeciej pary, jeśli jej też nie wyjdzie gdyż przydzielili jej jakiegoś jednorożca. Przecież Laura i Karol stworzyli związek dzięki temu, że źle dobrano im partnerów. Jednak dobrze, że nie występujesz w obecnej edycji. Załóżmy, że trafiłbyś na księgową i ona by ci nie odpowiadała.
  • Odpowiedz
  • 0
@yohana30: wystarczy na profil zajrzeć, tam wrzucałem już jedno, celowo bez przeróbek i przygotowania (z plamą na bluzie co jej nawet nie zauważyłem xD) żeby było widać pełny ogląd sytuacji
  • Odpowiedz
  • 2
@matkawielebna: niestety będąc tylko normalnym to ja mógłbym sobie kogoś znaleźć w liceum (gdzie wybrzydzałem jak idiota), do 19 roku życia gra się na easy mode. Teraz po studiach (gdzie też miałem szanse i też wybrzydzałem jak idiota) i po wszystkim wyleciałem z gry kompletnie i żeby mieć jakiekolwiek szanse nie mogę być tylko normalnym. Także katuję się siłką bieganiem i całą resztą w nadziei że jak zejdę poniżej tych
  • Odpowiedz