Wpis z mikrobloga

Koncept: zgłosić się do programu wiedząc że i tak nic z pary zaproponowanej przez psychologów nie wyjdzie, ale za to starać się pokazać z najlepszej strony dzięki czemu mogłaby się nadarzyć jakaś okazja zaraz po nim - co myślicie? Wyczerpałem (bezskutecznie) wszystkie możliwości znalezienia dziewczyny a samotności nie podźwignę na dłuższą metę. Więc nawet takie pomysły zaczynają krążyć mi po głowie

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gabrieallla: no ja nie umiem gadać przez neta ani troszeczkę, w realu idzie mi lepiej (czyli średnio zamiast kompletnie źle), i wiem że to na tym się już wykopyrtnęło tych kilka razy kiedy już faktycznie gadałem z kimś kto mi się podobał (nawet poza tinderem)
  • Odpowiedz
@klosimierz: kurcze 12% tłuszczu? Nie wiem nawet, że taka wartość może być. Aż tak chyba nie trzeba skupiać się na wyglądzie hmm Zadbany spoko to jest ekstra, ale skupiony za bardzo na swoim wyglądzie facet to nie jest dobrze i nie przyciągniesz tym fajnej kobiety. Też skoro patrzysz tak na siebie i liczysz te procenty tłuszczu, to patrzysz tak na kobiety, przez ten sam pryzmat i wybrzydzasz i skupiasz nie
  • Odpowiedz
  • 0
@startwhere: po prostu wyszedłem z założenia że może jakbym zrobił naprawdę mocną rzeźbę, na poziomie beach fitness model i w tym guście, siłą rzeczy coś bym ugrał. To nie jest tak że uważam, że to najważniejsze. Po prostu ja już nie mam za bardzo możliwości kogoś spotkać więc muszę czymś nadrabiać
  • Odpowiedz
@klosimierz: to tu jest problem i pracuj nad tym. Ktoś kto umie zaciekawić rozmową, i fajnie się z nim pisze nie zdarza się tak często. Za bardzo skupiłeś się na tej sylwetce - gdzie to w ogólnym rozrachunku ma małe znaczenia bo każda lubi co innego. Jakbyś miał tą rzeźbę, to co wstawisz prężenie się na siłowni albo zdj bez koszulki? Ja takim od razu daje w lewo. Dobrze jest
  • Odpowiedz
@klosimierz: Masz 29 lat. W obecnych czasach singiel w wieku ok. 30 lat to normalka. Znam sporo osób w wieku ok. 30 lat płci obojga, którzy nie mają partnera/partnerki i wciąż szukają swojej drugiej połówki. Mógłbyś się martwić gdyby to były lata 80 te czy 90 te. Wtedy chłopaki w wieku 25-26 lat w większości byli już ohajtani. Co za czasy nastąpiły, że mamy tylu wolnych 30 latków. Tu trzeba
  • Odpowiedz
  • 0
@gabrieallla: jakieś protipy czego użyć a czego nie w zdjęciach, gdzie (w jakie miejsce/otoczenie/krajobraz) pojechać żeby ktoś mi zrobił? Na pewno więcej wiesz ode mnie więc jakbyś doradziła na pw byłbym bardzo wdzięczny
  • Odpowiedz
@klosimierz: to tak nie działa że wstawisz zdjęcie z konkretnego miejsca, w takiej pozie i już będzie tysiąc lajków. Chodzi o to żeby zdjęciem też zaciekawić, może uda się pokazać pasje? Nie wiem może chodzisz po górach? fajne zdjęcie z wakacji? Z jakiegoś spotkania zrobione na luzie? Coś innego niż smutny selfiak trzaskany od dołu, albo co gorsza przy brudnym lustrze. Wydaje mi się że fiksujesz się na takich głupotach,
  • Odpowiedz