Ma ktoś internet w UPC/PLAY i jest graczem? Mówię o HFC czyli internecie po kablu koncentrycznym. Bo zauważyłem, że jakoś od 1,5 miesiąca gry się przycinają, postać teleportuje. Winowajcą okazały się opóźnione pakiety, które potrafią oscylować na poziomie 40% w takim CS2. Oczywiście zgłosiłem to do nich i dostałem odpowiedź, że z ich strony jest wszystko ok. Później był u mnie technik i stwierdził, że nie tylko ja zgłosiłem problem z opóźnionymi pakietami i PLAY o nim wie. Sami sobie zaprzeczają bo z jednej strony odpowiadają, że u nich wszystko dobrze a z drugiej technik mówi, że jednak nie wszystko jest tak jak być powinno. Uciekam z PLAY bo mam tego dość ale byłem ciekawy czy u was problem też występuje.
Ps: Kolega z miasta obok ma ten sam problem co ja i też jest w UPC/PLAY.
@Vanderwill: Uciekaj od nich, jak jeszcze byłem w PLAY niejednokrotnie ich informowałem o problemie i wysłałem im szereg dowodów. Od września nic z tym nie zrobili. Od Listopada jestem szczęśliwym posiadaczem internetu od Netii. Jak masz możliwość to Orange lub Netia wydaję się być najlepszym wyborem.
Ps: Kolega z miasta obok ma ten sam problem co ja i też jest w UPC/PLAY.
#play #upc #hfc #cs2
https://www.youtube.com/shorts/W2e1-lyVfrs
Proszę bardzo na netii wszystko mi śmiga jak trzeba
źródło: netia
Pobierz