@cybulion idź sobie obejrzyj famme mma, dla dalszego pozytywnego odmóżdżenia. Czy ja napisałem coś co sie nie zgadza? I jakiego Darka mam pozdrowić? Akurat tak się składa, że nie znam nikogo o takim imieniu, ale jak jakiegoś poznam to pozdrowie go od ciebie xD
@cybulion potrafisz czytać tagi? Skończcie z tym Mateckim xD wszędzie Mateckiego widzicie xD to się leczy jak coś ;)
A tak po za tym. Stwierdziłeś, że te centra są wygaszane, więc czemu powstaje 49 nowych? xD zapomniałem, że tu sprane łby nie pozwalają wytykać idiotyzmow koalicji, bo pisiory były gorsze xD
@cybulion Co to się stało, że ludzie którzy kiedyś chcieli strzelać do imigrantów, teraz płaczą że Tusk zamyka granicę i oszukał społeczeństwo, swoich wyborców.
@dqdq1 jaki typ człowieka? Że nie trawi KO tak jak pisu czy ogólnie tak nazywacie ludzi, którzy mają czelność się odezwać na temat waszych pracodawców, którzy to wam dają 30 groszy za wpis? xD
@dqdq1 to ja "wymyśliłem" mega podwyżki w żłobkach i pchanie kredytu 0% dla deweloperów i dlatego uważasz mnie za jakiegoś pisowskiego pionka? Oni wspólnie z pisem rozwalają ten kraj, ale widać jak odpalają się od razu tutaj pisowskie i kałowskie trolle razem z botami
@dqdq1 jak pisiory czasami powiedzą coś dobrego to dla was staje się to już złem koniecznym. Wy serio jesteście chorzy. Czasami głupiemu udaje się coś mądrego powiedzieć. Wcześniej mur z białorusią był zły, ale jak nagle Niemcy zmieniły polityke, to KO stwierdziła, że mur to jednak dobry jest i nie wpuszczany. Czy może jak pis zrobił chociaż raz coś pozytywnego to trzeba to zniszczyć? xD to, że oni pierwsi naściągali tu
@siwy-y: mur okazał się przykrywką do zarabiania na wizach przez siatkę przemytników ludzi stworzoną przez PiS. O działalności Wawrzyka doskonale wiedziało kierownictwo PiS i nic z tym nie zrobiono, dopiero międzynarodowy skandal pozwolił ujawnić sprawę.
Od kilku miesięcy prowadząc te rozmowy niktz moich rozmówców nie przyznaje się do pisu. To jest śmieszne. Schemat zawsze ten sam „nie jestem za pisem ale”
@PonuryKos123 właśnie widzę xD spróbujesz się zapytać o "konkrety" to już wyzywają Cię od mateckich i pisiorów xD no niestety farmy trolli po/pis będą coraz liczniejsze
A tak po za tym. Stwierdziłeś, że te centra są wygaszane, więc czemu powstaje 49 nowych? xD zapomniałem, że tu sprane łby nie pozwalają wytykać idiotyzmow koalicji, bo pisiory były gorsze xD
@siwy-y: powstają i to za niemałe pieniądze. Ok10mln zł na jedno nowe.
Sam tego nie wymyśliłeś, może co najwyżej pasować do światopoglądu ukształtowanego przez wybory przegrane przez mały i duży PiS.
Mam udawać że to twoje oryginalne myśli a miliony obcokrajowców w Polsce nie istnieją.
Od kilku miesięcy prowadząc te rozmowy niktz moich rozmówców nie przyznaje się do pisu. To jest śmieszne. Schemat zawsze ten sam „nie jestem za pisem ale”
Zamiast kwoty wolnej od podatku wolę cpk. Przekonaliście mnie.