Wpis z mikrobloga

Jak ja się cieszę, że w Gorzowie Wlkp. powstanie nowe centrum integracji cudzoziemców, a w całej Polsce tylko 49. Żłobki podrożały do absurdalnych kwot, młodych ludzi nie stać na własne mieszkanie, ceny najmów są kosmiczne. Widzę, że ekipa rządząca z Tuskiem na czele dba o to by Polacy się nie rozmnażali. Chociaż zastąpią nas "nowszymi i lepszymi Polakami" xD.

Nie zapraszam do dyskusji.
#bekazko #bekazpo #bekazlewactwa #bekazpisu #polityka
siwy-y - Jak ja się cieszę, że w Gorzowie Wlkp. powstanie nowe centrum integracji cud...

źródło: 15m9k5

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 9
@cybulion idź sobie obejrzyj famme mma, dla dalszego pozytywnego odmóżdżenia. Czy ja napisałem coś co sie nie zgadza? I jakiego Darka mam pozdrowić? Akurat tak się składa, że nie znam nikogo o takim imieniu, ale jak jakiegoś poznam to pozdrowie go od ciebie xD
  • Odpowiedz
@siwy-y centra integracji stoja juz od lat, a ich budowanie i uruchamianie zaczal pis. Wycelowane byly w uruchamianie ukraincow do roboty na polski rynek. Nie wiem czy zauwazyles ale obecny rzad stara sie zamknac droge niepegalnym imigrantom, zakonczyl handel wizami, i utrudnia wydawanie azyli. Cos co w glowie vi sie nie zmiesci to to ze niektore centra jak te w lublinie sa wygaszane i oddawane w rece caritasu. XDpostujesz polprawdy rodem
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@cybulion potrafisz czytać tagi? Skończcie z tym Mateckim xD wszędzie Mateckiego widzicie xD to się leczy jak coś ;)

A tak po za tym. Stwierdziłeś, że te centra są wygaszane, więc czemu powstaje 49 nowych? xD zapomniałem, że tu sprane łby nie pozwalają wytykać idiotyzmow koalicji, bo pisiory były gorsze xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@dqdq1 jaki typ człowieka? Że nie trawi KO tak jak pisu czy ogólnie tak nazywacie ludzi, którzy mają czelność się odezwać na temat waszych pracodawców, którzy to wam dają 30 groszy za wpis? xD
  • Odpowiedz
@siwy-y: typ człowieka który powtarza to co przeczytał w mediach PiS.

Sam tego nie wymyśliłeś, może co najwyżej pasować do światopoglądu ukształtowanego przez wybory przegrane przez mały i duży PiS.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@dqdq1 to ja "wymyśliłem" mega podwyżki w żłobkach i pchanie kredytu 0% dla deweloperów i dlatego uważasz mnie za jakiegoś pisowskiego pionka? Oni wspólnie z pisem rozwalają ten kraj, ale widać jak odpalają się od razu tutaj pisowskie i kałowskie trolle razem z botami

• Odpowiedz
@siwy-y: mówisz to co PiS, tym samym językiem co PiS.

Mam udawać że to twoje oryginalne myśli a miliony obcokrajowców w Polsce nie istnieją.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@dqdq1 jak pisiory czasami powiedzą coś dobrego to dla was staje się to już złem koniecznym. Wy serio jesteście chorzy. Czasami głupiemu udaje się coś mądrego powiedzieć. Wcześniej mur z białorusią był zły, ale jak nagle Niemcy zmieniły polityke, to KO stwierdziła, że mur to jednak dobry jest i nie wpuszczany. Czy może jak pis zrobił chociaż raz coś pozytywnego to trzeba to zniszczyć? xD to, że oni pierwsi naściągali tu
  • Odpowiedz
@siwy-y: mur okazał się przykrywką do zarabiania na wizach przez siatkę przemytników ludzi stworzoną przez PiS. O działalności Wawrzyka doskonale wiedziało kierownictwo PiS i nic z tym nie zrobiono, dopiero międzynarodowy skandal pozwolił ujawnić sprawę.

Od kilku miesięcy prowadząc te rozmowy niktz moich rozmówców nie przyznaje się do pisu. To jest śmieszne. Schemat zawsze ten sam „nie jestem za pisem ale”
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@dqdq1 czy dla was każdy przeciwnik Tuska (przez forsowanie kredytów 0% i utrudniając tym samym młodym Polakom życie i wiele innych) od razu staje się pisiorem? xD k---a jakbym serio gadał z jakimś botem xD wyborcy PO są nawet gorsi od tych starych bab głosujących na pis xD taki sam beton xD powiedz, że chociaż z tych konkretów zwiększą kwotę wolną od podatku i dofinansują rozpadającą się służbę zdrowia, a nie
  • Odpowiedz
@siwy-y: Juz myslalem że chciałeś rozmawiać o murze i sukcesach PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zamiast kwoty wolnej od podatku wolę cpk. Przekonaliście mnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dqdq1 dobra weź się trollu schowaj, gdzieś tam na mojej czarnej liście xD serio ładnie masz sprany łeb, albo tak dużo ci płacą xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@PonuryKos123 właśnie widzę xD spróbujesz się zapytać o "konkrety" to już wyzywają Cię od mateckich i pisiorów xD no niestety farmy trolli po/pis będą coraz liczniejsze
  • Odpowiedz